Možda ove godine baš ulože i više nego obično jer su i "sami svesni" kako vi kažete da smo na granici prolaza. Pa da ipak ne kvarimo dugogodišnju tradiciju prolazaka.S obzirom na ulaganja RTSa u ESC nastupe mislim da je jedina opcija da ostanemo bez daha je da se skine go.
Ko i mi sa Majom Nikolić..!Mislim da nema ni govora o tome da li cemo u finale, jeste li citali komentare na esc kanalu ispod nase pesme. Stranci odusevljeni Milom!
Ne znam koje si ti komentare čitao/la ali ja sam video možda dva pozitivna.Mislim da nema ni govora o tome da li cemo u finale, jeste li citali komentare na esc kanalu ispod nase pesme. Stranci odusevljeni Milom!
Zaista nema potrebe da preterujemo, nisu oduševljeni, poslednje mesto je i na scorebordu, a koliko vidim biće i na discord-u i reddit-u. Tako da finale je ITEKAKO upitno, pogotovo što smo JEDVA prošli sa Ramodnom.Stranci odusevljeni Milom!
Baš zato što obožavaju na svakom top videu smo zadnji. Baš obožavaju.Stranci obozavaju nasu pesmu, ja malopre citala komentare na kanalu Evrovizije
Dlake. I nesto smedje/belo, nikako crno/teget. I da vrati prirodnu boju kose.Trebalo bi da menja komplet nastup i stajling za ESC (kad vec ne moze i pesmu)
Kakav protraceni potencijal.Evo i nešto pozitivno o Stefanu Zdravkoviću
Dobra mu je ova audicija.
Mrzi me da gledam. Sta je sve napricaoU JDD. Evo izašla je emisija na yt.