rs Srbija 2025: Princ - Mila

Dosta lepse deluje sada ovo sve.
Aj barem se potrudio da ispravi neke stvari, treba to podrzati.

Ova pesma je previse, ja obozavam jake balade, Slimane me i dalje dira u dusu kad cujem, ovo nista….

Tačno se čuje da je Željko radio, bukvalno je izvukao maksimum iz ovoga. Šteta što nije od početka radio pesmu u svom aranžmanu, bili bi u konkurenciji za pobedu, siguran sam.

To je sto je, bolje od ovog ne moze. Samo nek smanji afektiranje i nastup da bude sto jednostavniji bez plesacica, dodatno pojeftinjuje paket. Neka doslovno prekopira Francuza kad mu se sve od prosle godine toliko svidja.

RTS opet pronadjen nesposoban da bar uzme novu pesmu od Joksimovica kad vec imaju ovoliko losu reakciju.

Zvuči bolje, ne davi sve vreme, dinamičnije je...

A verovatno smo i videli kakav će nastup biti u Baselu.

Да плате некоме да улети на сцену, прекине наступ, људи се сажале, он наступа поново и финале је ту!

Шала, ја од локалаца чујем углавном фине коментаре на пјесму, биће да је зато што је људима прва асоцијација на Србију на ЕВ балада па као супер што иде балада опет. Нека буде паметан и промовише се свуда у емисијама које дијаспора гледа, ионако се, поново, ослањамо само на њих

Naš narod ima izreku o piti i izmetu: tako mi otprilike izgleda i ovaj revamp. Jeste to malo popravljeno ali je i dalje outdated i prvi utisak uopšte nije drugačiji.

Šta je tu je, kad je već tako dobro je da je Joksa popravio što se popraviti da, izvučen je maksimum. To što je taj maksimum i dalje veoma daleko od onoga što smo kod nekih gledali na PzE - već je obrađena tema.

Kakvo besmisleno predramljivanje. Jedino valja tih početnih desetak sekundi dok su mu ruke prekrštene i samo peva. Čim krene u dramatično mlaćenje rukama i sumanute bolne gestikulacije sve je za još tri koplja jeftinije i jezivije. Šta bre radi, dođavola? Opet traži Milu zagledan u dlan, pa klekne da vidi je li na podu, pa pipka kroz dim da se nije tu sakrila, pa se dramatično jure u krug.
Ne može i kič pesma i kič nastup. Izbacite ekspresivnu balerinu, postavite ga na stolicu, smirite mu ruke i pustite ga da peva. Više krupnih kadrova lica i neka bar nastup ne bude kičast k'o futoška torta, kad je već pesma takva.

Kakvo besmisleno predramljivanje. Jedino valja tih početnih desetak sekundi dok su mu ruke prekrštene i samo peva. Čim krene u dramatično mlaćenje rukama i sumanute bolne gestikulacije sve je za još tri koplja jeftinije i jezivije. Šta bre radi, dođavola? Opet traži Milu zagledan u dlan, pa klekne da vidi je li na podu, pa pipka kroz dim da se nije tu sakrila, pa se dramatično jure u krug.
Ne može i kič pesma i kič nastup. Izbacite ekspresivnu balerinu, postavite ga na stolicu, smirite mu ruke i pustite ga da peva. Više krupnih kadrova lica i neka bar nastup ne bude kičast k'o futoška torta, kad je već pesma takva.
Sve to i da ga razgolite i ko Bog 🤣🤣🤣

Prvih 30 sekundi pesme traži novčić koji mu je ispao, nakon toga kreće "umetnički" nastup iz 1998.
Pesma bez dupeta i glave, randomly ubačeni elementi "dramatične" pesme, pravi bućkuriš. Pre toga je možda bila dosadnija, ali se znalo kuda ide i šta radi.

Back