Jedino pristojno mesto koje ova pesma može da osvoji je ulazak u finale i to je to.Evo skoro je mesec dana kako se završio PzE, a meni je sve u vezi sa našim učešćem ove godine jedna debela ravna linija. Ok, lepo što su se potencijalno iscimali da nastup možda dobije nekakvu novu dimenziju, ali meni je pesma i dalje najveći problem, pa mi je i naš prolazak u finale jako upitan ako ovako subjektivno posmatram, bez kalkulacija sa glasovima.
Otprilike bih mogao da povučem paralelu sa 2011. i Joksimovićevom NLjS, u kontekstu ravnodušnosti. Plasman je bio top i svaka mu čast, ali često tu pesmu zaboravim kada se prisećam svih naših predstavnika i mislim da sam je čuo svega 2x od Bakua. Tako se i sada osećam, minus plasman, jer mi je trenutno bilo kakvo pristojno mesto nezamislivo.
Ja samo znam da sam u fazonu 'ma ne dotiče me ESC ove godine baš' a onda će da me spuca i adrenalin i patriotizam pred proglašenje finalista i navijaću kao i uvijek za prolaz
Činjenica je da smo uvek bolje prolazili sa "klasikom" tj. baladama. Marija, Željko, Jelena. Izuzetak je bila samo Konstrakta.Tako mi je ove godine
Slušam net kritičare i po njima ovo smo mi, classic balcan balad, kao vraćamo se korenima...
Ispada onda da oni stalno očekuju "klasiku" od nas a opet mi želimo nešto moderno jer zasićeni smo "klasikom"...
"Kolega sa jedne televizije mi je rekao da počnemo da pripremamo Arenu za maj sledeće godine"Ko bude slušao Dušku u gostovanjima i u javljanjima uživo iz Bazela možda i pomisli da imamo neke šanse lol
Već čujem:
''Svi pričaju o našem predstavniku''
''Najpozitivinije reakcije su bile upravo za probu Srbije''
''Naravno, svi i dalje pamte čuvenu organizaciju 2008.''