Princ 2.100, Teya 1.200.
Ali poenta je da je od tog broja, 2000 dislajkova naših ljudi iz čiste mržnje i zavisti jer nije pobedio njihov favorit, a možda ovih preostalih 100 od stranaca...
Ima istine u tome, a što se može zaključiti i po komentarima, da najveći broj dislajkova dolazi upravo iz naše zemlje. Naravno, bez konkretnih dokaza ne možemo znati tačan broj, odnosno koliko ih je od nas, a koliko od stranaca. Sve to ostaje samo paušalna pretpostavka i procena, što i sam znaš.
Ono što je mnogo tužnije jeste animozitet prema Princu i "Mili", koji ne bih klasikovao kao mržnju, jer mržnja je ipak bolesna emocija. Animozitet je, verovatno, posledica nezadovoljstva pobednikom i pobedničkom pesmom, ne ulazeći u razloge zašto je to tako.
Naravno, svako ima pravo da veruje da su, recimo, Haremke, Tam i Vukayla imale mnogo bolje pesme i kompletnu priču. Ali budi siguran da su i sami svesni da njihov rezultat ne bi bio mnogo bolji od potencijalnog 18. mesta u finalu, ako bi ga uopšte dotakli, u šta sumnjam.
Haremke bi, po mom mišljenju, ušle u finale samo zahvaljujući tome što publika glasa u polufinalu. U finalu bi doživele totalni flop kod žirija i dobile neku siću, ma mizeran broj glasova od publike, jer ESC nudi mnogo zanimljivije pakete pa i kvalitetnije pesme u odnosu na njih.
Što se tiče ove druge dve, Tam a posebno Vukayle, one nisu prošle ni kod domaće publike, a kamoli da bi bile prepoznate kod dijaspore i ESC publike. Mislim, sigurno bi prošle bolje...
Sumanuto je, ne samo nerealno, već i besmisleno misliti da bi, osim podrške u komentarima na društvenim mrežama, kako domaćih, tako i stranih fanova, zaista imale realnu podršku i glasove kada glasanje dođe na red. Pogotovo u konkurenciji Finske, Malte, Estonije, Švedske, Austrije, Izraela, Ukrajine, Albanije... Pa, samo od ovih pobrojanih nama ne bi ostala ni nula, a pitanje je da li će nam i sa Princom više od 0 ostati.
Fakat je, da će se Princ izdvojiti glasom, šarmom i izgledom, na koji može da igra. To su mu glavni aduti. Da li će biti u top 15, top 20 ili ispasti u polufinalu, nebitno. Nebitno, jer mi svakako nismo imali ništa konkurentno. To se moglo naslutiti već po objavi spiska učesnika, a po objavi pesama se i više nego jasno čulo. Čak i ono malo što mi je delovalo konkurentno, upropastili su nastupom.
Zato, dragi
@Aleksa49, na bilo koju tvoju pozitivnu reakciju ili pohvalu Princa, ili na interpretaciju činjenica onako kako ih ti vidiš i doživljavaš, a na šta imaš apsolutno pravo, bićeš obasut kontrapitanjima i pokušajima demantovanja. Lično, ja tu ,,igru" najviše volim.
Opušteno, voli! Ljubav je ipak najlepša i najjača emocija. Ostani pozitivan, možda nas nekoliko prizove dobar rezultat ove godine.

Vera i pozitivnost jače su od hejta, a donose i osmeh, ne namrgođenost, a šta je na kraju dana lepše od toga?