rs Srbija 2025: Princ - Mila

Spot za Milu, objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Evrovizije sada broji više pregleda (1.075.000) nego prošlogodišnji spot Teye koji je ostvario 1.073.000 pregleda na istom kanalu.

S druge strane, Mila ima 10 hiljada lajkova manje u odnosu na Ramondu, ali i nešto više komentara.

Ala ćemo da prsnemo svi iz Ex Yu ove godine 😁 Al smipa je ovaj naš, liči mi na jednog turskog glumca Džan Jaman se zove 😆

Spot za Milu, objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Evrovizije sada broji više pregleda (1.075.000) nego prošlogodišnji spot Teye koji je ostvario 1.073.000 pregleda na istom kanalu.

S druge strane, Mila ima 10 hiljada lajkova manje u odnosu na Ramondu, ali i nešto više komentara.
A koliko ima dislajkova?

A koliko ima dislajkova?
Princ 2.100, Teya 1.200.

Ali poenta je da je od tog broja, 2000 dislajkova naših ljudi iz čiste mržnje i zavisti jer nije pobedio njihov favorit, a možda ovih preostalih 100 od stranaca...

Princ 2.100, Teya 1.200.

Ali poenta je da je od tog broja, 2000 dislajkova naših ljudi iz čiste mržnje i zavisti jer nije pobedio njihov favorit, a možda ovih preostalih 100 od stranaca...
Molim te, ovo objasnjenje je vrlo naive. Nismo deca da nemamo sposobnost zakljucivanja zasto Princ ima dislajkove. Lepo je navijati za svoju zemlju nevezano za predstavnika ali malo realnosti pls. 🙏🏻

Realnost je da je Princ, od samog starta kad je postalo jasno da će da nas predstavlja sa ovom pesmom, etiketiran te da je homofob(pa se posle ustanovilo da nije), te da je pedofil, te da je pesma čist plagijat(gde su hejteri jasno naznačili da su tragali za podudarnostima u drugim pesmama, koje inače za svaku pesmu danas mogu da se nađu bez problema, tako da od te priče nema ništa), i to ni iz kakvog objektivnog razloga, već iz čiste opsesivnosti, i usudiću se reći pomalo i bolesti pre svega fanova, jer publiku sumnjam da to toliko interesuje. Tako da bi ovakve stvari mogle bez problema da povuku veliki broj dislajkova sa sobom

Реалност је да је Принц одличан певач који може да отпева било шта. Реалност је такође да му је харизма непостојећа и да су песме које снима трећа лига аматерског ранга. Ова песма му је можда и најслабија од оно мало што има до сада. Нема ни главу, ни реп, дословно ни један део за шта би се неко ухватио.

Е отуда толико дислајкова. А не зато што га неко мрзи

Molim te, ovo objasnjenje je vrlo naive. Nismo deca da nemamo sposobnost zakljucivanja zasto Princ ima dislajkove. Lepo je navijati za svoju zemlju nevezano za predstavnika ali malo realnosti pls. 🙏🏻
Pa zašto ima? Činjenica je da 90% dislajkova na pesmi dolazi iz Srbije, od naših ljudi. Isti slučaj kao i sa Teyom. Ogorčeni ljudi koji nisu zadovoljni što je on pobedio. Jedni te isti ljudi koji imaju po više profila na svim mrežama i koji bukvalno samo čekaju neku zvaničnu objavu na Instagram, TikTok ili Youtube kanalu evrovizije da bi pisali sve najgore o sopstvenom predstavniku. Bukvalno jedni te isti, nije me mrzelo da listam objave na Instagram stranici esc-a, na svakoj objavi idenetični komentari istih profila evo i mesec dana kasnije.
Ne razumem uopšte te ljude, zašto prate objave o njemu ako im se ne sviđa? Neostvareni ljudi kojima je jedini cilj u životu da nekoga opljuju po mrežama, naravno uglavnom sa lažnog profila.

Naravno da ima i stranaca kojima se ne sviđa, logično. Ali 90% negativnih komentara i dislajkova dolazi od Srba. I najvažnije niko nema problem (bar ja ne) da se nešto nekome ne sviđa, ima protiv organizovanog dislajkovanja i pisanja najstrašnijih uvreda po mrežama protiv sopstvenog predstavnika.
Napiši lepo ako već želiš, ne sviđa mi se to, to i to,...zato, zato i zato... niko sa tim neće imati problem. Ali da imaš potrebu da širiš mržnju jer nije pobedio onaj za koga si navijao, stvarno zabrinjavajuće.

Krivo mi jer se to dešava iz godine u godinu, samo kod nas, a stvarno nema potrebe za tim! Umesto da svim našim predstavnicima budemo najveća podrška mi ih sabotiramo i prvi podmećemo nogu...

Last edited:
Princ 2.100, Teya 1.200.

Ima istine u tome, a što se može zaključiti i po komentarima, da najveći broj dislajkova dolazi upravo iz naše zemlje. Naravno, bez konkretnih dokaza ne možemo znati tačan broj, odnosno koliko ih je od nas, a koliko od stranaca. Sve to ostaje samo paušalna pretpostavka i procena, što i sam znaš.

Ono što je mnogo tužnije jeste animozitet prema Princu i "Mili", koji ne bih klasikovao kao mržnju, jer mržnja je ipak bolesna emocija. Animozitet je, verovatno, posledica nezadovoljstva pobednikom i pobedničkom pesmom, ne ulazeći u razloge zašto je to tako.

Naravno, svako ima pravo da veruje da su, recimo, Haremke, Tam i Vukayla imale mnogo bolje pesme i kompletnu priču. Ali budi siguran da su i sami svesni da njihov rezultat ne bi bio mnogo bolji od potencijalnog 18. mesta u finalu, ako bi ga uopšte dotakli, u šta sumnjam.

Haremke bi, po mom mišljenju, ušle u finale samo zahvaljujući tome što publika glasa u polufinalu. U finalu bi doživele totalni flop kod žirija i dobile neku siću, ma mizeran broj glasova od publike, jer ESC nudi mnogo zanimljivije pakete pa i kvalitetnije pesme u odnosu na njih.

Što se tiče ove druge dve, Tam a posebno Vukayle, one nisu prošle ni kod domaće publike, a kamoli da bi bile prepoznate kod dijaspore i ESC publike. Mislim, sigurno bi prošle bolje... 🤪

Sumanuto je, ne samo nerealno, već i besmisleno misliti da bi, osim podrške u komentarima na društvenim mrežama, kako domaćih, tako i stranih fanova, zaista imale realnu podršku i glasove kada glasanje dođe na red. Pogotovo u konkurenciji Finske, Malte, Estonije, Švedske, Austrije, Izraela, Ukrajine, Albanije... Pa, samo od ovih pobrojanih nama ne bi ostala ni nula, a pitanje je da li će nam i sa Princom više od 0 ostati. 😂

Fakat je, da će se Princ izdvojiti glasom, šarmom i izgledom, na koji može da igra. To su mu glavni aduti. Da li će biti u top 15, top 20 ili ispasti u polufinalu, nebitno. Nebitno, jer mi svakako nismo imali ništa konkurentno. To se moglo naslutiti već po objavi spiska učesnika, a po objavi pesama se i više nego jasno čulo. Čak i ono malo što mi je delovalo konkurentno, upropastili su nastupom. 😁

Zato, dragi @Aleksa49, na bilo koju tvoju pozitivnu reakciju ili pohvalu Princa, ili na interpretaciju činjenica onako kako ih ti vidiš i doživljavaš, a na šta imaš apsolutno pravo, bićeš obasut kontrapitanjima i pokušajima demantovanja. Lično, ja tu ,,igru" najviše volim. 😄

Opušteno, voli! Ljubav je ipak najlepša i najjača emocija. Ostani pozitivan, možda nas nekoliko prizove dobar rezultat ove godine. 😊 Vera i pozitivnost jače su od hejta, a donose i osmeh, ne namrgođenost, a šta je na kraju dana lepše od toga? 😘

Činjenica je da 90% dislajkova na pesmi dolazi iz Srbije, od naših ljudi. Isti slučaj kao i sa Teyom. Ogorčeni ljudi koji nisu zadovoljni što je on pobedio.

Činjenice ili tvoje lično mišljenje da je tako?

Ako su činjenice....

tenor.gif

Naravno, svako ima pravo da veruje da su, recimo, Haremke, Tam i Vukayla imale mnogo bolje pesme i kompletnu priču. Ali budi siguran da su i sami svesni da njihov rezultat ne bi bio mnogo bolji od potencijalnog 18. mesta u finalu, ako bi ga uopšte dotakli, u šta sumnjam.

Neka je Princ najveći potencijal za plasman, ali i dalje ne mogu. Ni njega ni pesmu. Sve i da dođe sa trofejem iz Bazela, i dalje ću se isto osećati povodom njega i pesme.

Zato, dragi @Aleksa49, na bilo koju tvoju pozitivnu reakciju ili pohvalu Princa, ili na interpretaciju činjenica onako kako ih ti vidiš i doživljavaš, a na šta imaš apsolutno pravo, bićeš obasut kontrapitanjima i pokušajima demantovanja. Lično, ja tu ,,igru" najviše volim.

Bogami i mi 'hejteri' budemo obasuti pokušajima demantovanja da to radimo jer smo 'ljuti' što naš favorit nije pobedio. Ok, razumem kako je na forumu biti kad si u manjini povodom voljenja pesme neke države, ali dajte malo prihvatite da mnogi jednostavno ne mogu da se uhvate ni za šta u srpskoj pesmi ove godine. Super za vas što ste uspeli, ali neće i nije svako.

Pa zašto ima? Činjenica je da 90% dislajkova na pesmi dolazi iz Srbije, od naših ljudi. Isti slučaj kao i sa Teyom. Ogorčeni ljudi koji nisu zadovoljni što je on pobedio. Jedni te isti ljudi koji imaju po više profila na svim mrežama i koji bukvalno samo čekaju neku zvaničnu objavu na Instagram, TikTok ili Youtube kanalu evrovizije da bi pisali sve najgore o sopstvenom predstavniku. Bukvalno jedni te isti, nije me mrzelo da listam objave na Instagram stranici esc-a, na svakoj objavi idenetični komentari istih profila evo i mesec dana kasnije.
Ne razumem uopšte te ljude, zašto prate objave o njemu ako im se ne sviđa? Neostvareni ljudi kojima je jedini cilj u životu da nekoga opljuju po mrežama, naravno uglavnom sa lažnog profila.

Naravno da ima i stranaca kojima se ne sviđa, logično. Ali 90% negativnih komentara i dislajkova dolazi od Srba. I najvažnije niko nema problem (bar ja ne) da se nešto nekome ne sviđa, ima protiv organizovanog dislajkovanja i pisanja najstrašnijih uvreda po mrežama protiv sopstvenog predstavnika.
Napiši lepo ako već želiš, ne sviđa mi se to, to i to,...zato, zato i zato... niko sa tim neće imati problem. Ali da imaš potrebu da širiš mržnju jer nije pobedio onaj za koga si navijao, stvarno zabrinjavajuće.

Krivo mi jer se to dešava iz godine u godinu, samo kod nas, a stvarno nema potrebe za tim! Umesto da svim našim predstavnicima budemo najveća podrška mi ih sabotiramo i prvi podmećemo nogu...
Bravo za ovaj komentar većina je gora nego ljudi koji su prosle godine navijali za Breskvicu. Nemogu da verujem da su ljudi kojima se pesma nesvidja na istom nivou kao i oni koji su pljuvali Teya Doru. I ja sam bio pre za neke druge pesme ali čemu pljuvanje svuda!?

Ja sam verovatno medju prvima rekao da ce verovatno u finale (iako to kazem na slepo posto ne znam pesme sem 3) ali to sto ljudi ovde ne veruju da ce u finale ne znaci da je to jednako hejtovanju.

Back