rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ја сам након пробе из једног кадра мислио да Бојана испада 100%

A dobro nije Teyino kadriranje bilo baš toliko loše. Recimo daleki kadar arene gde svi mašu upaljenim lampama na telefonima je bio moćan. Da je moglo i moralo bolje jeste, ali nije baš toliko loše ispalo. Moglo je mnogo gore.

Recimo takav daleki kadar sa lampama bi lepo legao i Princu. Nadamo se da je RTS naučio lekciju i da će ovaj put biti mnogo bolje. Jedino ti nepotrebni plesači ako ih bude, oduzeće dosta krupnih kadrova...a fokus je na Prinčevom licu i emociji.

Voleo bih da jednom vidim krsten nastup za baladu ispred RTS-a, ali malo je naivno verovati da ce osoba koja je celu karijeru gradila na kic estetici odjednom na takmicenje doci sa upeglanim nastup prikladnim modernom ESC.

Mene više brine taj stajling koji će mu raditi Boško Jakovljević nego nastup. Ovaj is Londona mi se uopšte nije svideo. Bojim se da to ne bude kič i @Stole onda ništa od cepanja košulje...

A i sad pošto je izvesno da će imati plesače, oni će verovatno biti u belom u tom podzemlju ne vidim koja druga boja ide uz to. Tako da onda ništa od toga da Princ bude u belom. 😭

Jao ljudi, mene je naš ovogodišnji izbor totalno ohladio od ESC, što se nije desilo još od 2017.

Zato me i nema na forumu. I ova godina je generalno slabašna i za druge zemlje, tako da se time tešim.

Srećno srpskoj delegaciji. Za divno čudo očekujem finale, sa 10. mesta u pf.

S obzirom kakva nam je situacija u zemlji s Rts-om ne bi me čudio bojkot dijaspore u glasanju.

Ma kakav bojkot glasanja, tako se pričalo i za PZE pa umalo da ponovo oborimo rekord sa brojem SMS poruka.

Ako gledamo realno Haremke su imale 15K glasova, tako da je itekako najmanje do sad na PZE što se pobednika publike tiče i bilo je bojkota, B&D i očigledno kupljeni glasovi nema potrebe da se računaju.

Dobro je da se konačno zazelenismo na polufinalnim kladžama i dogurasmo do 10. mjesta kao borderlajneri hahah...

Meni Češka iz nekog razloga miriše na flop poput prošlogodišnje Belgije koja je bješe tokom sezone bila i na kladionicama za pobjedu u top 5 pa na kraju 13. mjesto u polufinalu lol, oba izvođača mi nemaju apsolutno nikakvu harizmu a i pjesme su im mračne i teške. Ne znam samo otkud Irska da se držala toliko dugo ispred nas jer ako se za ikoga može sa sigurnošću tvrditi da ispada to su onda oni, čudno mi je vidjeti Jermeniju u društvu ispadača i toliko nisko, prije bih zamijenio njih i Luksemburg čija je kvalifikacija sa debelim znakom pitanja...

Postoji neka mogućnost da do takmičenja još eventualno preteknemo Luksić i to je to. 🫴

Na osnovu cega znamo da imamo plesaca i plesacicu?
Ova devojka Miljana i ovaj stranac Diego sa slike su plesači. I dalje ne znamo samo je pretpostavka. Na slici je ceo naš tim i Miloš koji je kreativni direktor. A još je i na storiju napisao "Pričaće se".

Ma kakav bojkot glasanja, tako se pričalo i za PZE pa umalo da ponovo oborimo rekord sa brojem SMS poruka.
Ovo je apsolutno netačno. PZE25 imao je ukupno oko 112000 sms glasova, kao i PZE23, što jeste najniži broj sms glasova u finalu PZE-a. Za njima slede PZE24 sa oko 135000 sms glasova u finalu, dok rekord drži PZE22 sa 145000 glasova.

Jedno je biti optimističan i širiti (ne)opravdan hajp, a drugo je iznositi neistine.

Bojkot glasova i nezainteresovanost publike, odnosno glasača da glasaju u jako nekonkurentnoj i slaboj PZE godini, pri čemu je to i mišljenje fanova, dva su različita pojma. Otuda verovatno i tolika razlika. Ne mora značiti da je sve isključivo povezano sa situacijom i politikom u zemlji.

Meni Češka iz nekog razloga miriše na flop poput prošlogodišnje Belgije koja je bješe tokom sezone bila i na kladionicama za pobjedu u top 5 pa na kraju 13. mjesto u polufinalu
Pa ako Češka bude napravila "glupost" kao što je napravila Belgija pred početak emitovanja, mogla bi da očekuje sličan scenario

Ovo je apsolutno netačno. PZE25 imao je ukupno oko 112000 sms glasova, kao i PZE23, što jeste najniži broj sms glasova u finalu PZE-a. Za njima slede PZE24 sa oko 135000 sms glasova u finalu, dok rekord drži PZE22 sa 145000 glasova.

Jedno je biti optimističan i širiti (ne)opravdan hajp, a drugo je iznositi neistine.
Moj post je bio pomalo sarkastičan, jer su neki tvrdili da će biti bojkota pze, a nismo ga primetili. Ni po broju poslatih SMS-ova ni po zabeleženoj gledanosti. Isto tako neće biti ni bojkota same Evrovizije.

Pa nije isključeno da bude manje glasova iz dijaspore, ne mislim da će biti bojkot ali zainteresovanost naše publike za ESC ove godine je ravno 0.

Ljudi su ogorčeni na RTS, pa nešto i ne vidim da će biti podrške što se tiče ESC-a, čak mislim da će biti masovno popljuvan samo zbog RTS-a.

Тешко да може мање од 2023, свакако

Може се десити и да људе понесе ова слога и патриотизам па да гласају још више, ко зна. Биће неизвјесно

Back