rs Srbija 2025: Princ - Mila

RTS je blokiran,ne emituje se čak ni Dnevnik, zaposleni ne mogu da uđu u zgradu,kako će u tim okolnostima da se učestvuje na ESC-u,pošto za vreme prenosa iz Bazela u samoj zgradi RTS-a da bude režija koja će da uspostavi kontakt sa Bazenom,i naravno osoba koja će da saopšti poene?!

RTS je blokiran,ne emituje se čak ni Dnevnik, zaposleni ne mogu da uđu u zgradu,kako će u tim okolnostima da se učestvuje na ESC-u,pošto za vreme prenosa iz Bazela u samoj zgradi RTS-a da bude režija koja će da uspostavi kontakt sa Bazenom,i naravno osoba koja će da saopšti poene?!

Imas prenos na YouTubu, ne treba ti RTS 🤣 a poene će preneti Martin Österdahl nije kao da mu je prvi put

Ali ako RTS ne emituje prenos,EBU će ga kazniti!
Pa neka EBU reaguje. Nisu se mnogo potresli što naš javni servis već 5 dana ne(radi) u nenormalnim uslovima. Nisu se udostijili ni da napišu saopštenje...To je sramno! Da li bi tako ne(reagovali) na blokadu nekog drugog javnog servisa, npr. RAI.

Neće RTS biti blokiran sredinom maja. Polako i fakulteti kreću sa radom.
Studenti su nešto pokušali ali nemaju oni snagu da menjaju društvo

Možda nam se posreći pa da niko iz delegacije RTS-a ne ode na ekskurziju u Bazel i onda dvostruka korist.

Prva korist, nije RTS da upropasti taj velelepni nastup sa plesačima,😁 ali ni režiju 😉 a onda prvi put posle 13 godina dobijemo više od 80 poena žirija 😂 i bar 150 publike. 😉🥳

Dosta su drugi igrali na patetiku i sažaljenje, daj i mi taj bonus jednom da iskoristimo. 😵‍💫

P.S. i daa... ne govorim o Ukrajini već o Srbiji.
A rezultate, pa neka čitaju iz bunkera ako treba. Koliko su uspeli da motivišu našu pop i alternativnu scenu da se prijavi na PZE '25 i da prikupe kvalitetne pesme i izvodjače, pitanje je da li su bolje i zaslužili.

Ma šta vam je ljudi, ovo sa RTS-om će se završiti u roku par dana, čim prođe Vaskrs. Gde je Evrovizija i 15. maj... do tada će se sve srediti pa ćemo ponovo da uživamo u muzici i nastupima.

Ne znam baš da li će se ovo tako brzo završiti. Ako ništa drugo, RTS je itekako zaslužio da mu neko prodrma kavez nakon svega što nam godinama servira kao javni servis koji plaćamo, očigledno za džabe.

Nekako u celoj ovoj situaciji nemam ni osećaj da učestvujemo, em nam je pesma takva kakva je, em smo bitni kao lanjski sneg, em je situacija u zemlji mesecima na ivici eskalacije. Ne uzdam se ni u nastup iskreno, biće nešto potpuno random sigurno, tako da ono... Ne bih se zanosio time da će nas bilo ko natrpati poenima na konto političke situacije. Nismo mi Ukrajina i Izrael (koji su u totalno drugačijim pozicijama od nas, by the way), niti imamo bilo kakav kredibilitet u Evropi. U prevodu, niko nas ne j**e 2 %. Prihvatimo realnost da smo nebitni i da će finale i eventualno 22. mesto u istom biti uspeh (ovaj put zaista).

Po meni je ove godine na generalnom nivou ESC nebitan, a da ne pricam o nasem usestvovanju i situaciji.

Ne znam baš da li će se ovo tako brzo završiti. Ako ništa drugo, RTS je itekako zaslužio da mu neko prodrma kavez nakon svega što nam godinama servira kao javni servis koji plaćamo, očigledno za džabe.

Nekako u celoj ovoj situaciji nemam ni osećaj da učestvujemo, em nam je pesma takva kakva je, em smo bitni kao lanjski sneg, em je situacija u zemlji mesecima na ivici eskalacije. Ne uzdam se ni u nastup iskreno, biće nešto potpuno random sigurno, tako da ono... Ne bih se zanosio time da će nas bilo ko natrpati poenima na konto političke situacije. Nismo mi Ukrajina i Izrael (koji su u totalno drugačijim pozicijama od nas, by the way), niti imamo bilo kakav kredibilitet u Evropi. U prevodu, niko nas ne j**e 2 %. Prihvatimo realnost da smo nebitni i da će finale i eventualno 22. mesto u istom biti uspeh (ovaj put zaista).
Dobro , i?
Potenciranje na ovoj praznoj prici stalno?
🤯

Back