Pokahontas
Ekspert
Pre proba sam mislio da prolazimo lagano, nakon proba i viđenih nastupa pesama koje su na kladionicama ispod nas mislim da ipak ispadamo lol
Ja bih samo da vas obavestim da se Alesiji Mišel sviđaju kostimi i Princa i plesača...
Stigao paket iz RTS-a![]()
Litra rakije, mlijeko, kajmak i sir. Sve domaćeJa bih samo da vas obavestim da se Alesiji Mišel sviđaju kostimi i Princa i plesača...
Stigao paket iz RTS-a![]()
Isti osećaj, baš su svi juče pokidali na probama. Pogotovo oni za koje se to nije očekivalo. Jedino ko mi je potpuno otpisan iz našeg polufinala je Gruzija, čak mislim da je moguće i da Nina nekim čudom prođe, jako teško ali ipak moguće.Pre proba sam mislio da prolazimo lagano, nakon proba i viđenih nastupa pesama koje su na kladionicama ispod nas mislim da ipak ispadamo lol
DA SE NE POMEŠAJU DVA MITA. Vrištim.Jedino se brinem za frizuru, jer mislim da je bolje da je kosa puštena, ima zdravu i lepu kosu a i na taj način može asocirati i na Samsona pa da imamo još jedan mit u igri. Jedino ako baš zbog toga nisu odlučili da bude punđa, jer kao da se ne pomešaju dva mita.
Mislim da bi Maja kao takva bila dovoljan sok efekat.Maja još uvek ima polomljenu nogu, tačno da je ona otišla imali bismo prvi gips na esc sceni, što bi bio veći šok efekat nego Prinčevi demoni.
Pa ove godine nismo, mnogo se uložilo u moderan nastup. Pesma jeste staromodna, ali nastup koji spremaju odgovara Evroviziji 2025-e, to što ne ide uz takvu pesmu je druga stvar.Jedino smo mi zarobljeni u 2004.
Samson je, koliko ja vidim, izraelitska verzija Gilgameša, Herkulesa i sličnih heroja, ne vidim igde da je nauka potvrdila postojanje istorijske ličnosti.Samson i Dalila nisu mit već istinita, istorijski dokazana priča.
Orfej i Euridika nisu postojali. Izmišljeni su. Samson i Dalila su stvarno bili ljudi.
Morao sam da se ubacim jer me reč "mit" kad se govori o ljudima koji su zaista postojali, posebno iritira.