rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pre proba sam mislio da prolazimo lagano, nakon proba i viđenih nastupa pesama koje su na kladionicama ispod nas mislim da ipak ispadamo lol

Pre proba sam mislio da prolazimo lagano, nakon proba i viđenih nastupa pesama koje su na kladionicama ispod nas mislim da ipak ispadamo lol
Isti osećaj, baš su svi juče pokidali na probama. Pogotovo oni za koje se to nije očekivalo. Jedino ko mi je potpuno otpisan iz našeg polufinala je Gruzija, čak mislim da je moguće i da Nina nekim čudom prođe, jako teško ali ipak moguće.

Maja još uvek ima polomljenu nogu, tačno da je ona otišla imali bismo prvi gips na esc sceni, što bi bio veći šok efekat nego Prinčevi demoni.
Mislim da bi Maja kao takva bila dovoljan sok efekat.
Kad te zarobi onim ocima, ni ne primetis gips

kaa GIF

Pa jeste tako @creature
Bitno je da se prenese priča i poruka kroz nastup. Imamo i stranog koreografa pa vam ne valja a koliko ste kukali godinama za nekim Sashama ili kako se već zovu. Sad vam ne valja kada smo uposlili iskusnog koreografa koji nije sa naših prostora.+ Pyro. Ne može se nikako udovoljiti forumašima ovde.
Verujem u naš tim i da će uspeti u toj nameri, da svako kada prvi put vidi nastup iako ne razume ni reč srpskog odma skoči i kaže "ORFEJ I EURIDIKA!"
To će izazvati buru emocija samo po sebi a kad na sve to nadodamo Prinsevu emociju i glaščinu zaplakaće i ko neće!

Istina ta dva mita su veoma slična i zbog njegove duge kose mogu da se pomešaju.

Mila vrlo lako može da spoji ta dva mita Orfeja & Euridiku i Samsona & Dalilu. Orfej peva iz bola zbog izgubljene ljubavi, pokušava pesmom da vrati svoju ljubav ali zna da je kasno, dok je Samson ranjen izdajom, slomljen i izdan od one kojoj je najviše verovao.

Ima dosta sličnosti između njih dvojice. I Orfej i Samson su slabi na svoju ljubav, obojica greše iz te velike ljubavi i obojici su sudbine tragične.

Sad jedino nisam siguran koliko je evrovizijska publika uopšte upućena u grčku mitologiju. Onaj ko je dobro poznaje vrlo lako može da pogreši i zbog Prinčeve kose u nastupu prepozna Samsona umesto Orfeja. Mada koncept nastupa kroz plesače ostaje isti, jer obojica vode svoje unutrašnje borbe.

Toliko im je dobra produkcija, kadriranje, efekti, ma sve , da su od svake pesme napravili kao da prolazi, ide dalje, pobedjuje, osvaja hahahahaha 🥵 Stvarno izgleda kao najbolje , sto se toga tice, ikada...

Zadnjih godina skoro sve zemlje dosta ulažu u nastupe.Nekada je možda njih nekoliko ulagalo i to oni koji su slovili za favorite, a sada i oni kojima se predviđa ispadanje.I mislim da bi Princ sa nastupom sa PZE bio baš neprimjetan u ovoj konkurenciji.

Svajcarska u 90tim, Ukrajina 70te... Britanija u Moje 3 hahaha... Ima svasta.. samo zavisi koja si zemlja i da li ce te gledati kao retro ili dated, ili kao savrsenstvo bez argumenta...Neke zemlje da nemaju ni osobu na sceni, su na ceni.. jbg

Samson i Dalila nisu mit već istinita, istorijski dokazana priča.

Orfej i Euridika nisu postojali. Izmišljeni su. Samson i Dalila su stvarno bili ljudi.

Morao sam da se ubacim jer me reč "mit" kad se govori o ljudima koji su zaista postojali, posebno iritira.

Samson i Dalila nisu mit već istinita, istorijski dokazana priča.

Orfej i Euridika nisu postojali. Izmišljeni su. Samson i Dalila su stvarno bili ljudi.

Morao sam da se ubacim jer me reč "mit" kad se govori o ljudima koji su zaista postojali, posebno iritira.
Samson je, koliko ja vidim, izraelitska verzija Gilgameša, Herkulesa i sličnih heroja, ne vidim igde da je nauka potvrdila postojanje istorijske ličnosti.

Back