rs Srbija 2025: Princ - Mila

On i da se pokakio na sceni neki bi rekli jao kako je ovo divno i jepooo, ma to su oni namerno smislili da pričamo o tome, ali poslušajte još jednom kako on peva.

Prelepa proba, prelepi pejzaži i kadrovi. Za dobrim konjima prašina se diže. Oni ga vuku nazad u pakao ako niste skontali, ne vidim ništa smešno u toj tužnoj sceni gde ostaje bez Euridike zauvek. Mada po mitu on nije vraćen u podzemlje. Ali valjda je ovo umetnička sloboda koreografa.

On i da se pokakio na sceni neki bi rekli jao kako je ovo divno i jepooo, ma to su oni namerno smislili da pričamo o tome, ali poslušajte još jednom kako on peva.
Pa isto tako neki bi kritikovali i da je glumio Malumu na sceni, ili da je doveo Željka. Da je ostao nastup kao na pze-u opet ne bi valjalo. 🤷‍♂️

Pa isto tako neki bi kritikovali i da je glumio Malumu na sceni, ili da je doveo Željka. Da je ostao nastup kao na pze-u opet ne bi valjalo. 🤷‍♂️
Nastup ala Kruna, Goodbye (Shelter) je sasvim pristajao ovoj pesmi. Mislio sam da RTS bar kod takvih pesama zna da sklopi nastup, međutim...

Spektakularan možda iz ugla JKP "Čistoća Bazel", siguran sam da će oni biti impresionirani.

Uzgred, morao sam da prekinem svojevoljno ignorisanje srpskog predstavnika na ESC da bih prokomentarisao isečak. Imam osećaj kao posle utakmice fudbalske reprezentacije: nisam ništa očekivao i opet sam razočaran.

Barem nije lagao kada je rekao da ima šok momenat, svi pričaju o tome kako ga vuku 😂 tako da eto šokirani su, uzeo je spotlight pojedinim takmičarima tom scenom.

Sve kritike stoje, ali budimo realni... da je ovo ukrajinski ili izraelski nastup svi po posvr****li i verovatno bismo bili na 94% šanse za finale, ali ne... ovo je abitna Srbija, zašto ne bi bila predmet sprdnje. Nervira me ta licimernost kod pomahnitalnih fanica, jednom u životu budite dosledni i iole realni. Ja sam u fazonu whatever, od početka mi se ništa nije svidelo i stojim iza toga. Ali ne možemo biti toliko delulu i u vrh trpati Izrael sa podjednako bajatom i užeglom baladetinom samo jer je Izrael ili Ukrajinu koja je došla sa pesmom koja je potpuno ispod svakog nazovi evrovizijskog kriterijuma, a nas vući po blatu. Sori, ali ne ide.

Pa nastup na PZE svakako nije valjao. Ovaj ostaje da vidimo, ali trenutno cela ta priča o mitu nema veze sa vezom.

Pričamo ovde od početka da treba da idu na nešto minimalno, igra svetala, krupni kadrovi, beo kostim, puštena kosa, biceps.

I šta oni urade? Izmišljaju toplu vodu sa nekim skrivenim porukama koje će Duška da nam objašnjava pre nastupa. Ježim se od toga.

Sad sam vidio klip gdje ga potežu po podu VRISAK volimo kako je kičast nastup posao, Justyna i Melody na aparatima

• Love
Reactions: FFM
Pa nastup na PZE svakako nije valjao. Ovaj ostaje da vidimo, ali trenutno cela ta priča o mitu nema veze sa vezom.

Pričamo ovde od početka da treba da idu na nešto minimalno, igra svetala, krupni kadrovi, beo kostim, puštena kosa, biceps.

I šta oni urade? Izmišljaju toplu vodu sa nekim skrivenim porukama koje će Duška da nam objašnjava pre nastupa. Ježim se od toga.
Pa dobro ni ja nisam previše oduševljen sa tom pričom o mitu. Ali daleko od toga da ovo nije dobro, naravno da ima i loših kadrova i svega. Ljudi su se potrudili i napravili nešto što uopšte nije za potcenjivanje. Promeniti nastup od početka do kraja uopšte nije lako, a oni su dali sve od sebe. Možda je moglo bolje možda nije, oni veruju u ovo pa videćemo.

Glupo je reći ne valja ništa, užasno i samo tražiti mane. Evidento je da su dali sve od sebe da poprave bled nastup sa pze-a i to treba pohvaliti! O tome kako je trebalo možemo da pričamo posle, sada da maksimalno podržimo i šaljemo dobru energiju, jer šta je tu je, menjanja više nema.

Ja mislim da oni nisu išli na to da prave sprdnju os nastupa, ali je ovaj dio ispao sprdnja.

Sad slucajno slusam uzivo neke "spance" na yt i komentari : aaa hocemo Srbiju u finalu da vidimo opet ovaj momenat na podu hahaha..eto kako god da okrenes smesno, ili se razumelo, neki efekat fin ima 😊

Back