Ma dajte ljudi pogledajte tek ovaj video, stvarno izgleda odlično. Animacije, vatra, led ekrani, a tek kraj. Sviđaju mi se i kadrovi, ekipa je odradila odličan posao.
Pa isto tako neki bi kritikovali i da je glumio Malumu na sceni, ili da je doveo Željka. Da je ostao nastup kao na pze-u opet ne bi valjalo.On i da se pokakio na sceni neki bi rekli jao kako je ovo divno i jepooo, ma to su oni namerno smislili da pričamo o tome, ali poslušajte još jednom kako on peva.
Pa ono...On i da se pokakio na sceni
Nastup ala Kruna, Goodbye (Shelter) je sasvim pristajao ovoj pesmi. Mislio sam da RTS bar kod takvih pesama zna da sklopi nastup, međutim...Pa isto tako neki bi kritikovali i da je glumio Malumu na sceni, ili da je doveo Željka. Da je ostao nastup kao na pze-u opet ne bi valjalo.![]()
Pa nastup na PZE svakako nije valjao. Ovaj ostaje da vidimo, ali trenutno cela ta priča o mitu nema veze sa vezom.Pa isto tako neki bi kritikovali i da je glumio Malumu na sceni, ili da je doveo Željka. Da je ostao nastup kao na pze-u opet ne bi valjalo.![]()
Pa dobro ni ja nisam previše oduševljen sa tom pričom o mitu. Ali daleko od toga da ovo nije dobro, naravno da ima i loših kadrova i svega. Ljudi su se potrudili i napravili nešto što uopšte nije za potcenjivanje. Promeniti nastup od početka do kraja uopšte nije lako, a oni su dali sve od sebe. Možda je moglo bolje možda nije, oni veruju u ovo pa videćemo.Pa nastup na PZE svakako nije valjao. Ovaj ostaje da vidimo, ali trenutno cela ta priča o mitu nema veze sa vezom.
Pričamo ovde od početka da treba da idu na nešto minimalno, igra svetala, krupni kadrovi, beo kostim, puštena kosa, biceps.
I šta oni urade? Izmišljaju toplu vodu sa nekim skrivenim porukama koje će Duška da nam objašnjava pre nastupa. Ježim se od toga.