rs Srbija 2025: Princ - Mila

Stvarno sasvim pristojno odrađeno za rts-ove standarde 👌🏻👏🏻
Okejj prvi deo nastupa možda jeste malo dosadniji jer je i pesma tada sporija, ali poslednji minut je baš moćan, a i pre njega svakako ima lepih kadrova npr ono kad se belo svetlo uperi u njega a on se rukom zaklanja od toga, i to je relativno krupan kadar za divno čudo!

Za ubuduće makar znamo šta se sve može i više nema izgovora za naredne predstavnike!
E da, taj kadar mi je verovatno najlepši kadar u čitavom nastupu, baš lepo izgleda, a i kraj izgleda dobro, sviđa mi se grafika sa perjem na kraju.

Ima stvarno lepih kadrova, ja bih lično malo obogatio grafiku u nekim delovima, ali skroz korektan nastup. Stvarno tužno što se RTS potrudi samo kada se uplaši ispadanja.
Taj kadar sa belim svetlom je i meni omiljen, baš mi ima Slimane vajb.

Meni je nastup samo ok i to je to. Bilo je par lijepih kadrova. Plesači su mi skroz nepotrebni iskreno, ali respekt što se ne skida kao Armenac zarad nekih dodatnih bodova lol. Ja ne mislim da će proći, ali vidjećemo.

Zaista super kadriranje, ali nastup mi je konfuzan i ne drži pažnju do kulminacije. Opet mi pesma para uši, baš je nekako sklepana čudno, prelazi se naprasno iz jednog dela u drugi. Kulminacija je zaista top, ali je već kraj pesme i prekasno za stvaranje pozitivnijeg utiska.

Ravnodušan sam opet, ne bi me čudilo ispadanje ali nije kao da bi uzeo nekom boljem mesto u finalu.

Pa meni se ovo svidja! 🤭
Pesma mi je i dalje onako, ali sve ukupno veoma pozitivno iznenadjenje.
I da, neko belo odelo bi mnoho bolje islo uz obo i skroz pustena kosa.

Uključila se Duška direktno u program Radio Beograda 202. Kaže da je radno, zaključana u svojoj hotelskoj sobi, sprema se za večerašnji prenos, i dodaje da su svi na svojim radnim zadacima. Princ imao i jutros inidividualnu pevačko-koreografsku probu, a potom ekipa ide ka areni gde ih očekuje treća generalna proba. Kaže da je sinoć preslušala sve nastupe i da se spremimo za mnogo intenzivnije i jače polufinale. Polažu mnogo nade u Prinčevo pevanje.

Kaže da nije nikad osetila tako dobru atmosferu na tikriznom tepihu kao ove godine, da je puno fanova, na desetine hiljada ushićenih ljudi, sa konfetama, veseli, razdragani, srećni što se Evrovizija konačno vratila u Švajcarsku.​

Meni je problem bila njegova interakcija sa plesacima, nesto je sav bio pogubljen. Ne znam sta mu je sad bilo, uvek je imao samopouzdanja

Princ je sašio kako je otpevao pesmu i tu stavljam tačku. Nastup je neshvatljiv i nejasan bar meni, onaj deo gde ga vuku bolje da ga nije ni bilo jer je LOŠE kadrirano! Nisam baš nešto optimističan po pitanju njegovog prolaska u finale, ali ajde da se nadamo…

Volim kad očekujem katastrofu od režije i kadriranja, što sam i ove godine najiskrenije očekivao, da bude blagi užas od nastupa i kadriranja kao u slučaju Teye i Luke, a onda se prijatno iznenadim jer ovo je još i jako solidno ispalo.

Imalo je prostora za bogatiju grafiku posebno u drugom delu, fali mu stvarno neko belo odelo, ali sve u svemu jako zadovoljavajuće. Čak mi je onaj prvi, dosadniji deo, lepši vizuelno nego deo od kulminacije pa na dalje, gde me ono crvenilo uz njegovo crveno odelo uz to, jako nervira i kvari vizuelni doživljaj.

Da je u prvom polufinalu pevao, rekao bih prolazimo, no streso, 99% bez problema, ali ovo polufinale je više nego duplo jače i konkurentnije, uz to i jedna pesma više se takmiči, tako da, ostaje mi da se nadam ulasku u finale.

Vokalno, šta reći a da se ne zna, stvarno razbio i razbija kako peva. 👏👏👏

Ja ne mogu da nadjem nigde taj nastup, prekopala sam ceo internet. Cak sam i nalog na tviteru napravila. 😂

Koliko bi bolje bilo da je ceo nastup kao onaj momenat sa snopom 😩 cim se pojave demon tvinkovi izbaci te iz filma

A valjda ce biti dovoljno za prolaz. Nisu ni neki sigurni finalisti zasijali. Malta na primer ne bi me cudilo da prodje kao Ronela bez dijaspore

Češka naglo pada na kladionicama. Od gotovo 90% šansi za prolaz došli su na ispod 70%. Izvesno da će oni biti taj neki šok NQ.

Back