rs Srbija 2025: Princ - Mila

Češka naglo pada na kladionicama. Od gotovo 90% šansi za prolaz došli su na ispod 70%. Izvesno da će oni biti taj neki šok NQ.
Za Ceska smo znali da je flop, ali nisam znao da je Malta ovako dibidus

Sad za Maltu baš teško da ispadne koliko god da je flopnula, ipak ima viralnu pesmu. To bi baš bio veliki šoook, navijam da se to desi ali nije realno za očekivati.

Edit. Hvala Teyi, znao sam da ga ona od početka podržava, divna devojka. Presrećan, samo se nadam da neće biti jedina od naših pevača/ica koja je podelila poziv za glasanje jer do sada ama baš niko nije. @Stefan28 😍

Ali mi smo zacarani u tom fandomu... I dalje vise ljudi gleda prvi put nego sto postoji "fanatika", besmislenih pollova , oddsa i slicno. Tako da meni svako ispadanje "favorita" uopste nije cudno.

Samo cu da kazem da polazimo 1/1.

Verovatno nas najbolje snimljen nastup ikada.
Cak i ono vukljanje za noge ima smisla u celom konceptu.
Uskladili su prednju vuču igrači, bez treskanja 😂 i taj definitivno najgori kadar u nastupu ,,spuštanja nogu" iako još dalji, čini mi se, sada izgleda za nijansu bolje.

Opa poceli smo se zeleniti na kladionici :D
1747308762687.webp

Zeleno u pitanju:
200.gif

Pa jel to RTS napokon ubo kadriranje?

yunifan-kris-jenner.gif

Baš, baš, mnogo lepih kadrova. Znači onaj sa jednim belim svetlom, top kadar. Lepo su to upakovali, kulminacija odlična. Realno vokalno najbolji u polufinalu.

*sada bar znamo da priče iz prethodnih godina za kadrove i pirotehniku više ne važe. Sada mi samo žao što su upropastili Teyu maksimalno.

Budući da smo najbolje rezultate ostvarivali sa 'balkanskom baladom' i budući da je nismo slali od 2012. (Nevenu i Sanju ne ubrajam u tu kategoriju), baš bi bilo bedak da ispadnemo posle koliko već godina kvalifikacije upravo sa balkanskom baladom (ma kakva je).

E sad @Pokahontas i ova tvoja prognoza da prođu Litvanija i Letonija i Jermenija mi malo nerealna. Te baltičke zemlje će izdeliti poene između sebe ali nijedna nema neku jaku pesmu niti dijasporu pa da igra i na tu kartu. Pre očekujem da sve tri ispadnu nego da sve tri prođu.

Uverili smo se dakle, da niko nema zaveru i mržnju prema nama (klasična vadilica i kompleks da nas neko ne voli i sabotira) već smo samo išli bez ideje, volje, kreativnosti. Kao na ekskurziju.
Nastup je sasvim ok. Možda i bolji od mnogih pesama koje smo slali u poslednje vreme, a koje su bile bolje.

Što se tiče prolaska, i dalje nisam sigurna.
Mogu samo da kažem da mi je krivo jer je Princ odličan vokal, a protraćen na ovakvu pesmu. Još jedan u nizu protraćenih potencijala.

Back