rs Srbija 2025: Princ - Mila

Naravno da su žrtve anonimusi i poluanonimusi. Ljudi žele da predstavljaju svoju zemlju ali nemaju para ni za dobre pesme, dizu kredite i za nastup, zive kao podstanari i drugo.

Ali zato, tkz. zvezde, imaju sve to i mnogo vise ali nece na Evroviziju, ispod časti im je da se takmiče sa anonimusima. More to su smradovi ulebljeni.

I ne znam kako to ne shvata. Elokventan je i obrazovan, da je ćaci, pa da razumem.
Jeste ovako obrazovan, ali iz svega što sam čula od njega se vidi koliko malo shvata muziku, pogotovo muziku sadašnjeg vremena. I nažalost, nije on slučajno sa takvim timom. Njegov ceo repertoar koji peva na nastupima je takav, ne samo njegove pesme nego i pesme drugih izvođača.

I ja sam primetio da je bas malo ljudi zainteresovano za ESC ove godine u Srbiji... vidim i po instagramu da su mnogi bili kojekuda u gradu umesto da su gledali prenos i pratili... verujem
da je razlog slaba pesma. i PZE je odrzan u sred politicke nestabilnosti i krize pa je ipak bio dosta gledan

Mislim da je ovo dobar pokazatelj da se ne treba oslanjati na to da nastup spasi pjesmu ako je pjesma već sama po sebi nekompetitivna. Meni lično je Princova pjesma bolja i od Krune i od Samo mi se spava, samo što su se ove godine zemlje maksimalno potrudile za staging, a pritom ne mislim da je ovaj nastup bio dobar konceptialno.

ma princ jedino sto ima je glas, on je operisan od dobre muzike i zato je vranje njegov maksimum

Nastup inspirisan mitom je od početka bila greška. Inspiracija za nastup je morala da ostane bajka o Malom princu samo upgrejdovana u odnosu na pze. Ta priča bi pokupila mnogo više simpatija ljudi ( i naših i stranih) nego ovo đavoli ga vuku u pakao itd.. Nastup nije imao veze sa vezom niti je ovo bilo ko mogao da poveže sa Orfejom i Euridikom.

Promašena pesma, promašen nastup i previše oslanjanja na sitne glasove iz dijaspore koji su nam omugućavali da se dve godine provlačimo.

Nama fali originalnosti u samoj pesmu, kreativan koncept za nastup koji će zapravo da prati pesmu.

Naši kompozitori su toliko bez inspiracije, sve na isti kalup.

Evo dodjoh sa posla. Sta se desilo? Ispao? Pa? Glasajte vi za Sissal i druge konkurente , bukvalno ste ga vi izbacili takoreci. Sto uopste postojite na temi ako gazite nase i samo negativno pricate. "Kakve su ti misli takav ti je zivot"
Ja cu u svakom slucaju podrzavati i da Vendi dovede vasar sledece godine.
TeamFinale zauveeek

И даље тврдим да је заправо све оно из спота било таман за сцену. Не знам да ли би било довољно за пролаз али бар не би било компликовања и неких дубокоумних анализа о чему је пјесма

Следеће године Србији треба хајп. Да ли ће доћи кроз ПЗЕ или кроз интерни избор, видјећемо, али три године за редом, иако се гледа, није то то. Не можемо себи приуштити још једну абитну годину следеће године

Evo dodjoh sa posla. Sta se desilo? Ispao? Pa? Glasajte vi za Sissal i druge konkurente , bukvalno ste ga vi izbacili takoreci. Sto uopste postojite na temi ako gazite nase i samo negativno pricate. "Kakve su ti misli takav ti je zivot"
Ja cu u svakom slucaju podrzavati i da Vendi dovede vasar sledece godine.
TeamFinale zauveeek
Ajde čoveče više popij terapiju

Back