rs Srbija 2025: Princ - Mila

Evo dodjoh sa posla. Sta se desilo? Ispao? Pa? Glasajte vi za Sissal i druge konkurente , bukvalno ste ga vi izbacili takoreci. Sto uopste postojite na temi ako gazite nase i samo negativno pricate. "Kakve su ti misli takav ti je zivot"
Ja cu u svakom slucaju podrzavati i da Vendi dovede vasar sledece godine.
TeamFinale zauveeek
ovim si pokazao da si samo ibican troler

Znači gledam ovo i nije mi dobroooo

U čitavoj ediciji ESC 2025 NEMA PESME KOJA JE IMALA VIŠE CATCHY REFREN od ove.

Žalili se i tražili dlaku u jajetu svakom favoritu i eto šta bude na kraju, non event pesma.

Kako znamo da pucano sebi u nogu ..

Evo dodjoh sa posla. Sta se desilo? Ispao? Pa? Glasajte vi za Sissal i druge konkurente , bukvalno ste ga vi izbacili takoreci. Sto uopste postojite na temi ako gazite nase i samo negativno pricate. "Kakve su ti misli takav ti je zivot"
TeamFinale zauveeek
Ako Luke Blacku fali sve, a ušao je u finale, šta fali Princu?
Pošto si nam držao predavanja kako je on najsavršeniji, objasni šta se desilo, meni iskreno nije najjasnije.

Sada pamet u glavu i navijaj normalno za svog sledećeg favorita.

Da. Ali i daljem smatram da bi Vukajla imala najvise sansi sa potpuno novim nastupom i parama koje su ulozili u Princa. Ali neka je nek stice iskustvo, da se vrati jaca.

Neću da budem delulu da kažem da sam siguran da bi Tam prošla, jer ipak bi nastupala u RTS produkciji, ali činjenica je da bi imali mnogo bolju i voljeniju pesmu 😂❤️
Narod ovde bi je podržavao, to bi se oslikalo i na dijasporu + mnogo prijemčivija pesma strancima.
Da. Ali i daljem smatram da bi Vukajla imala najvise sansi sa potpuno novim nastupom i parama koje su ulozili u Princa. Ali neka je nek stice iskustvo, da se vrati jaca.
Više šansi od Princa bi sigurno imala. Ali više od Tam, ne verujem.

Sve u svemu, bolje da ne nastavljam šta bi bilo kad bi bilo, jer je ovo samopovređivanje😭

Дурум Дурум би капирам била најбољи избор и једна од ријетких која би и ушла у финале са овог ПзЕ, бар ми тако дјелује. Вукајла би испала вјероватно.
Харемке би оставиле утисак дефинитивно, само не знам какав би исход био, да ли би гађале исту публику као Малта па извукле дебљи крај

И да, Турбо журка би развалила, није била ниједна таква пјесма у полуфиналу

TeamFinale zauveeek

Back