rs Srbija 2025: Princ - Mila

Zaspali svi negativci, proroci, i stabibilokadbibilovci. Moraju da odmore od hejtovanja i bola u prsticima od glasanja za konkurenciju. Kako se lepo dise sada 🥰 Vidimo se sledece sezone , nadam se da cete biti malo radosniji tada 😘😘😘
Jel ti žao što smo mi na kraju bili u pravu, a ti ne? 😢

Дурум Дурум би капирам била најбољи избор и једна од ријетких која би и ушла у финале са овог ПзЕ, бар ми тако дјелује. Вукајла би испала вјероватно.
Харемке би оставиле утисак дефинитивно, само не знам какав би исход био, да ли би гађале исту публику као Малта па извукле дебљи крај

И да, Турбо журка би развалила, није била ниједна таква пјесма у полуфиналу

Mimi je s onim nastupom promasila sve živo, a šteta. Koliko je tvrdoglava i u svom svijetu, ne vjerujem da bi nešto mijenjala i za esc.

Ma prelos pze skroz, sve je ovo manje vise tanko kao paket za esc, tako da ostaju lične simpatije ko preferira koga zbog utiska.
Svaki put bih izmedju Princa i Harem birao Princa. Meni je to manje lose i pristojno je, što je moj lični stav.
Mislim da bi i Tam i Vukayla bile neupecatljive.

Npr, Ohajo i Biber bi ostavili utisak, ali ne znam da li bi ušli u finale.

Treba da nas predstavlja onaj ko regularno pobedi kod publike.
Poslednji put je to bila Konstrakta.
Nije naša publika ni gluva, ni bez muzičkog ukusa toliko drugačije od Evrope.

Ovogodišnji PZE je bio očaj, ali sam verovala da Vukajla svojim glasom i finalom pesme može uspeti. 4 glasa ili 7. kod naše publike su mi dovoljan signal da je ni Evropa ne bi nagradila.
Princ i njegov tim su skupo platili svoju tvrdoglavost i neuvažavanje saveta fanova. Nije bilo foruma, od Srbije preko regiona, komentara ispod snimaka na kom se nije sugerisao svedeni nastup u belom, najviše sa još jednom osobom Milom.
Grčki mit, predstavljen Danteovim paklom, 5 muškaraca, a pesma o ženi, zakopčan do grla umesto delimično razgolićen je bio pucanj u nogu na tako slabašni pesmu.
Nije mi se svideo nastup, ali nije mi se svidelo ni 6 nastupa finalista.
A za svakog srpskog predstavnika ću biti # TeamFinale. Bar dok ne promenim nick ili dobijem dokaz o razlikovanju srpskog uha i grla od evropskog.

Ма промашен је наступ скроз, од избора плесача до одјеће и кореографије.

Упоређивао сам га раније са неким извођачима који су правили наступ који нема везе са пјесмом и зато су лоше прошли и исто је сад дочекало њега

Схватам жељу да се побољша нешто и измијени, али овде се отишло предалеко.

Potpuno promašen nastup. Izgledalo je sve vreme kao da peva Dijegu a ne toj nekoj devojci. Izgubila se i ciljana publika na koju smo računali i na kraju potpuno realan rezultat koji je sve vreme bio u igri.

Meni se dopalo kako je nastup izgledao, ali, nažalost, nastup jeste promašen za ovu pesmu. Trebalo je ići na minimalistički nastup, da bude mnogo intimniji i da akcenat bude samo na njemu i njegovom glasu. Vokalno je bio na nivou, još bolji nego na PZE, ali u to nismo ni sumnjali.
Nisam razočaran ispadanjem jer sam očekivao da i takva mogućnost postoji, mada smatram da je u onakvoj konkurenciji zaslužio prolaz u finale jer je polufinale, za moj ukus, bilo baš loše.

Meni je isto polufinale slabo bilo, ali je bilo ujednačeno i tu je problem bio. Baš me zanima kako je završio na kraju

Naravno da su žrtve anonimusi i poluanonimusi. Ljudi žele da predstavljaju svoju zemlju ali nemaju para ni za dobre pesme, dizu kredite i za nastup, zive kao podstanari i drugo.

Ali zato, tkz. zvezde, imaju sve to i mnogo vise ali nece na Evroviziju, ispod časti im je da se takmiče sa anonimusima. More to su smradovi ulebljeni.
Mislim da je to vise do toga da zvezde nece da im najveci nastup u karijeri zavisi od RTSa.

A realno gde vise velike zvezde ucestvuju na lokalnim izborima. Ranije su festivali sluzili da se predstave nove pesme, sada imaju YouTube trending, jebe im se da ih zasene necije kupljene kartice ili dede iz RTSovog zirija.

Па реално, сигурно се ни Луан ни Слиман не би такмичили на француском избору, а овако су имали слободу и да бирају пјесму и изаберу тим који желе

Шта ако РТС позове Зорју интерно и уговори са Теодором (Шпирић) и њеним тимом да раде пјесму

Zar nije bolje prvo napraviti neku dobru evrovizijsku pesmu pa tek onda pozvati nekoliko izvođača da otpevaju da vide kome najviše odgovara/leži i tek onda odabrati izvođača? To kad se pravi pesma specijalno za esc u 90% slučajeva ne ispadne dobro.

Dok sam gledao nastup bilo mi je jasno da nece biti tu prolaska. Sem vokala koji sve stvarno odlican, sve drugo nije bilo na mestu. Nastup je bio prehaotican za tako mlaku i sporu pesmu.

Ma već posle PZE je mirisalo na ispadanje.

Iznenadni nestanak ESC Srbija sa tviter naloga gde su bili jedan od najzanimljivijh ESC naloga. Loše kotiranje po topovima fanova, Spotify potop.

A da ne pričam o tome koliko su uložili u nastup jer su skontali da je to možda jedina šansa da se provučemo dalje.
A videlo se i po Duškinom načinu govora na intervjuima da se očekuje ispadanje, pogotovo tokom sinoćnog polufinala gde nije bilo onog hvaljenja našeg predstavnika od samog početka.

Imam osecaj da je ovo pocetak niza ispadanja u polufinalu, ne ocekujem jaci PZE, naprotiv, ocekujem jos gore, i veci bojkot festivala.

Takođe zamerka za Dušku, koliko god ume biti zanimljiva u nekim trenucima i domišljata tako ume biti i neprofesionalna i poprilično neinformisana. Ne možeš sesti i davati lažne informacije gledaocima bez da se pre toga ne informišeš (večerašnji primer Malta - rekla je da KANT na Malteškom znači nešto pogrdno a to nije istina) i to je jedan primer u milion, da ne pričamo o lapsusima koje je imala u većoj meri, a smatram da je nedopustivo. Mislim da je vreme da i na njenu poziciju dođe neko nov, sa novim idejama, humorom - za promenu a i novom energijom.

Bukvalno ovo! Isto kada je bila najava za Izrael a ona kao prepričava sitaciju sa generalne probe gde je kao bio neki skandal, kao da su je napali a oni bukvalno izvadili Palestinske zastave.

Znaci Duska je bila unapred spremna na ispadanje... Sto je jako cudno, Luku je 2023. nahvalila na sva zvona.

Mislim da apsolutno čitav RTS/ESC tim mora da se menja, od Duške, preko Uroša pa čak i Olivere. Ne mogu isti ljudi toliko dugo, pogotovo ako ti ljudi nemaju želju da se prilagode novom (u smislu da ESC nije ista kao pre 20 godina) svakako moraju mlađi pa za par godina novi mlađi i tako, jer tako svet funkcioniše.

Па реално, сигурно се ни Луан ни Слиман не би такмичили на француском избору, а овако су имали слободу и да бирају пјесму и изаберу тим који желе

Шта ако РТС позове Зорју интерно и уговори са Теодором (Шпирић) и њеним тимом да раде пјесму
Negde procitah, da je na primer Justyna imala dosta uticaja u osmisljavanju nastupa, nazalost nasi predstavnici nikada nece to doziveti, ukoliko im onaj samar realnosti od sinoc nije dao neku pouku.

Back