rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ma pričali smo i ranije da je kompletan pze bio tanak i sa aspekta nekog zicera za ulazak u finale. Bila bi kocka sa svakim.

Hajde, ima do jeseni još, ali ne bi za promjenu bilo loše da se promijeni model izbora, bar na godinu dana oročeno da se vidi rezultat.

Epska sramota, nemam reči.

Ja bih posle ovoga, da sam Princ ili neko iz delegacije, bukvalno otišao u neku drugu zemlju i vratio bih se u Srbiju za jedno dva meseca kad se sve zaboravi.

RTS ima mnogo sreće što je situacija ovakva kakva je pa nikoga sem nas ovde ni ne boli preterano ovaj debakl.

Najveći šok mi je potpuni ignore dijaspore na Malti i u Luksemburgu. Očekivao sam velike poene jer su male države a proporcionalno broju stanovnika živi dosta naših ljudi.

Nije problem pze, tj sada mozda i ide ka tome zbog pada kvaliteta. Ali nas ubedljivo najveci problem su nastupi na esc-u

Članovi žirija Srbije:

Mr. Aleksandar Habic
Mr. Luka Jovanovic
Mrs. Bojana Stamenov
Mrs. Ivana Peters
Mrs. Olga Bisercic

Najveći šok mi je potpuni ignore dijaspore na Malti i u Luksemburgu. Očekivao sam velike poene jer su male države a proporcionalno broju stanovnika živi dosta naših ljudi.
Meni nije jer je bilo očekivano da će deo dijaspore da izbojkotuje Milu i RTS...!

Članovi žirija Srbije:

Mr. Aleksandar Habic
Mr. Luka Jovanovic
Mrs. Bojana Stamenov
Mrs. Ivana Peters
Mrs. Olga Bisercic
Koliko vidim u ovom žiriju nema nijedne osobe mlađe od 30 godina, najmlađi tu negde Luxonee (ako je taj Luka Jovanovic u pitanju) i Olga Bisercic, dirigentkinja. Potom Bojana, pa Ivana Peters i na kraju gosn Habić sa ravno 69 godina koliko ima i ESC.

ja da sam na princevom mestu ne bih se pojavljivao u javnosti barem 10 godina. doduse nije ni kao da ima gde da se pojavljuje jer dalje od vranja nece

Nastupa u junu na Evergreen festivalu u Nišu sa Dejanom Cukićem, Biljom Krstić, Jelenom Tomašević i Tijanom Bogićević. Imaće sigurno i drugih svirki, a sprema i drugi album.

Najgori plasman, zasluženo. A sledeće godine se moraju desiti promene inače nam bolje neće biti.

Back