Moj "marketing" u Austriji

– među prijateljima, ali i familijom– pokazao se kao najbolji potez kada je došlo vreme za glasanje odavde.
10 Punkte für Serbien!

(Danke schön, Österreich!)

Što se želja tiče za narednu sezonu, imam samo tri — ali su konkretne:
1. Džordži – da raznese PZE 2026, znam da može, ali sa pesmom u svom prepoznatljivom fazonu. Ništa više od nametnutih pesama i slabih performansa poput onog iz 2024. Vreme je da mu se da sloboda i bude samo svoj.
2. Bojana Stamenov – nemam sumnje da bi ponovo došla u Austriju, gde je bar ova austrijska fan baza ali i publika i dalje puno voli, pamti i rado je se seća. Njen dolazak ,,kući" bio bi pravi boom kod austrijskih fanova, to znam iz ličnih kontakata.
Ali, bez sledeća dva uslova, teško da bi Bojana učestvovala u bilo kom formatu iako je razmišljala. Na žalost opet dolazim na temu davanje slobode umetniku :
● da njen tim i bend urade bluz ili džez stvar, u njenom fazonu
● da joj se dozvoli da celu pesmu otpeva na engleskom
3. Zorja – naravno. Treća na listi, razlog- ne želim da isključivo i samo ona i braća Pajići rade pesmu i nastup.
Neophodno je uključiti ozbiljan tim, kako za produkciju pesme, tako i za kompletan autorski rad. Ako, na primer, Tea Spirić ponudi vrhunsku stvar — zašto da ne? Rado.