rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ma što se tiče rezultata zaista je teško reći. Sećate li se koliko je Bambie Thug bila razapinjana kada je oabrana pesma? Bila je na dnu svuda! Ali scenski nastup je bio fantazija i na kraju je završila mislim kao četvrta. Lavina uz maestralan nastup može mnogo. E sad, RTS......
Tu je nastup sve...poznajuci RTs nastup ako ne bude gori,da pevamo isti da ostane i da nam ne daju svemirske kadrove...to je problem...da se mi oslanjamo na nastup ne bih brinula,al uz Milicu Soldatovic i tim RTs...😒

Gledajući ove reakcije, ljudima smo ili top (pri vrhu) ili smo im užasni i među poslednjima... što mislim da je dobro. Zadnji put kad je bilo tako bili smo u top 5.

Što se tiče nastupa nemam više neko poverenje u RTS (nakon što su zeznuli naših par poslednjih nastupa).

Koliko ljubavi u ovom forumu (nekom dugo vremena) za našeg ovogodišnjeg predstavnika!

Lista kulijane i bravo za to:
- Kada će video na zvaničnom kanalu? 💤
- Što padamo na kladionicama? 💤
- Ne pecamo se ni na "A šta drugi misle?" ✅
- Trending, so what?

Dokaz koliko su preneli neku čistotu i veru u process na nas.
Možemo samo njima da čestitamo, a pomalo i nama❣️

Koliko ljubavi u ovom forumu (nekom dugo vremena) za našeg ovogodišnjeg predstavnika!

Lista kulijane i bravo za to:
- Kada će video na zvaničnom kanalu? 💤
- Što padamo na kladionicama? 💤
- Ne pecamo se ni na "A šta drugi misle?" ✅
- Trending, so what?

Dokaz koliko su preneli neku čistotu i veru u process na nas.
Možemo samo njima da čestitamo, a pomalo i nama❣️
Da može nekako ovaj post da se pinuje u temi, to bih uradila. Možda ga quotujem svaki put kad neko postavi neko od ovih dosadnih i besciljnih pitanja.

Apsolutno tako. Ništa nas to ne zanima niti je važno. Ovo je tip pesme koji oživi svakim lajv izvođenjem i jedva čekam maj iskreno, ali se nadam da će RTS već jednom da uradi posao kako treba.

Kada sam prvi put preslusavao pesme audio verzija Kraj mene me uopste nije pogodila. Bas sam bio skeptican oko pobede. Nastup je definitivno najkompletniji, uzdigao je pesmu drasticno i bas se vidi da izvodjac oseca pesmu. Pevac je prehot. Sto se tice rezultata drago mi je da je pobednik dobio 12 + 12 i da je razlika ocigledna. Mozda je to indikator da ce dobro proci i na ESC mada nikad se ne zna. Nadam se top 10.

A sto se tice PZE i cele te atmosfere ne bih se slozio da je sve bilo sjajno i bajno. Odnosi izmedju takmicara su bili korektni medjutim otrovne strelice ka takmicarima, prozivanja na tviteru su bila uzasna. Ajde sto su Zejnu napadali i trazili joj dlaku u jajetu jer je konkurencija usput su stradali i Aleksandar i Yanx (koju posebno mrze iz nekog razloga). Nadam se da sledece godine situacija nece biti toliko toksicna. Takodje moram da kazem da sam ozbiljan muzicar, izvodjac ne bih se prijavio na ovo takmicenje jer das grdne pare na ceo projekat i onda ne mogu da ti implementiraju jedan bazican nastup ispravno. Festival je zreo za menjanje produkcije i generalno celog koncepta i strukture takmicenja. Dovoljno je reci da je voditeljka bila i scenarista. Milica Soldatovic rediteljka bolje da nastavi ds rezira Sarenicu, a Sky Music da radi samo koncerte.

Princa su da pretpostavim podržavali i voleli? Od tolike ljubavi nisu ga progurali u finale!

Šteta je što ljudi ne znaju da je ova pesma zapravo jedan vid "molitve" izražene na jedan alternativan način i sa puno emocija, a sa kojom ljudi lako mogu da se poistovete onda kad im je najteže.

Back