rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Mnogi od nas imaju tu socijalnu anksioznost, posebno kad pričaš pred kamerama- svi smo mi malo Boki. Njemu bi najviše išlo u korist da to prihvatiti kod sebe i da ne razmišlja previše da li će nešto pogrešiti ili da li su ti svi intervjui neophodni. Uzmimo primer Stefan Shy- koji je tu stidljivost lepo upakovao i simpatičan je ljudima kao takav

Mogao bi da preskace intervjue ako ovoliko ne zeli da bude tu, ovde je bas neprijatna situacija, jos deluje besno i kao da zeli da pretuce nekoga
Pa mislim sta si ocekivala od bubnjara? hahahaha Ne kaze se dzabe da su bubnjari najcudniji ljudi u svakom metal bendu. Zive u nekom svom svetu :ROFLMAO: . Legendarna Metalika je na pocetku karijere izbegavala da vodi Lars Ulriha na intervjue :ROFLMAO: Cliff Burton je preuzimao tu ulogu dok nije poginuo na zalost. Nikada se ne zameraj bubnjaru i fudbalskom golmanu. Poseban soj ljudi :ROFLMAO::ROFLMAO:

Vidim da je na ESC kanalu Tamara uradila cover Euphorie, a Lelekice premijera ''Wild Dances'' u 4. Moze li Lavina da uradi neki ''Hard Rock Halellujah'' cover da se isprzi energija? I onako su momci iz benda rekli da su im oni idoli iz mladosti :ROFLMAO:

Ja sam više za "Viszlat nyar", ili eventualno za "Day after day". Taman ne bi morali da razmišljaju o vizuelnoj prezentaciji

Najgora moguca stvar za bilo kog izvodjaca je da cita forum fanova i komentare na drustvenim mrezama i vestima, svega mi.
Zaista mislim da osoba kojoj ocigledno nije prijatno da radi intervjue ceo dan ne bi zamerila sto ljudi to primecuju..to sto neki od vas smatraju da ne sme jedna kritika da se napise za naseg predstavnika, to je na vama 🤷‍♂️

Pa ne, samo mislim da je too much malo pričati o tome.

Na sve to, nzm da li kapirate da su oni u tom jednom danu snimili 17 intervjua, to je vrv ceo dan snimanja, momci su bili i umorni, a kritika nije na mestu, pogotovo jer nisam video da se to bilo gde drugde piše osim ovde, nebitno skroz. Naravno da neće nikoga izbaciti iz intervjua jer ne izgleda raposloženo koliko bi vi to voleli.

Ne znam za vas, ali ja prvi pri kraju smene izgledam kao da bih ubio nekoga 🤷🏼‍♂️

1774475921344.webpa gde ja ovde kazem da ga treba izbaciti? :D "mogao bi da preskace, ako ne zeli da bude tu" zaista nije toliko duboko

Znači ostat će plameni krst na pozornici?
Čudi me da se još nije oglasila nijedna nacionalistička i verska organizacija u vezi sa tim. Tek toliko da ih proglase satanistima i rušiteljima porodičnih svetinja

Stvarno mi niste jasni vi koji dajete "konstruktivne" kritike. Nakon dugo vremena nema bojazni kako će sve (scenski, vokalno, vizualno) biti što se naših predstavnika ove god tiče. Do sada je to redak slučaj bio i opet mora da se traži dlaka u jajetu. Prostora za kritike trenutno nema.
Zašto ne komentarišite tako u sitna crevca predstavnike drugih zemalja ako imate potrebu za tim? Ima i vše nego dovoljno materijala...

Stvarno mi niste jasni vi koji dajete "konstruktivne" kritike. Nakon dugo vremena nema bojazni kako će sve (scenski, vokalno, vizualno) biti što se naših predstavnika ove god tiče. Do sada je to redak slučaj bio i opet mora da se traži dlaka u jajetu. Prostora za kritike trenutno nema.
Zašto ne komentarišite tako u sitna crevca predstavnike drugih zemalja ako imate potrebu za tim? Ima i vše nego dovoljno materijala...
A mozda zato sto najvise brinemo za naseg predstavnika, sta znam

Back