Pa mislim sta si ocekivala od bubnjara? hahahaha Ne kaze se dzabe da su bubnjari najcudniji ljudi u svakom metal bendu. Zive u nekom svom svetuMogao bi da preskace intervjue ako ovoliko ne zeli da bude tu, ovde je bas neprijatna situacija, jos deluje besno i kao da zeli da pretuce nekoga
Koliko sam shvatila u nekoj drugoj formi? Mozda neki veliki prop? Vizuali?Znači ostat će plameni krst na pozornici?
Najgora moguca stvar za bilo kog izvodjaca je da cita forum fanova i komentare na drustvenim mrezama i vestima, svega mi.Kakve ima veze da l je on socijalno anksiozan ili ne? Nije on frontmen benda pa da vas to brine, i naravno da ne treba da bude isključen iz intervjua zbog toga. Stvarno niđe veze.
Zaista mislim da osoba kojoj ocigledno nije prijatno da radi intervjue ceo dan ne bi zamerila sto ljudi to primecuju..to sto neki od vas smatraju da ne sme jedna kritika da se napise za naseg predstavnika, to je na vamaNajgora moguca stvar za bilo kog izvodjaca je da cita forum fanova i komentare na drustvenim mrezama i vestima, svega mi.
Čudi me da se još nije oglasila nijedna nacionalistička i verska organizacija u vezi sa tim. Tek toliko da ih proglase satanistima i rušiteljima porodičnih svetinjaZnači ostat će plameni krst na pozornici?
A mozda zato sto najvise brinemo za naseg predstavnika, sta znamStvarno mi niste jasni vi koji dajete "konstruktivne" kritike. Nakon dugo vremena nema bojazni kako će sve (scenski, vokalno, vizualno) biti što se naših predstavnika ove god tiče. Do sada je to redak slučaj bio i opet mora da se traži dlaka u jajetu. Prostora za kritike trenutno nema.
Zašto ne komentarišite tako u sitna crevca predstavnike drugih zemalja ako imate potrebu za tim? Ima i vše nego dovoljno materijala...
Hm, hm, to smo mislili i za Luke Black-a i Teya Doru posle PZE-a.Nakon dugo vremena nema bojazni kako će sve (scenski, vokalno, vizualno) biti što se naših predstavnika ove god tiče.