Can we see it?Inace, kostimi za esc su im odlicni! Slicno kao sa nf i lepo apgrejdovano. Luki se i dalje vide grudi (sto je vaznoo) i ima preko sebe bas dobro odradjen oklop. Skupo izgledaju![]()
Gde si to videla?Inace, kostimi za esc su im odlicni! Slicno kao sa nf i lepo apgrejdovano. Luki se i dalje vide grudi (sto je vaznoo) i ima preko sebe bas dobro odradjen oklop. Skupo izgledaju![]()
NooCan we see it?![]()
Neverovatno da pojedinci ovde sta god lavina uradi moraju da nadju zamerku, izbor pesme je savrsen, ostali su u svom zanru, a opet drugaciji pravac i podzanr, nesto sto im takodje lezi, pokazali da mogu da pojedu i "svetliji" zvuk i nastup, stvarno nema potrebe da mracite cele sezone, postujem misljenja, ali ovo nije misljenje nego mracenjeDobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.
Ah, šteta, ali ako kažeš da su kostimi odlično onda ti verujemo!Noo
Nemam slike, nisam smeo da fotkam
Verovatno je mislio na mlađe ESC fanove koji su bili jako mali da bi zapamtili pesmu. Starije generacije koje prate ESC definitivno znaju pesmuKako to “In ny dreams” nije poznata pesma??? Bas naprotiv, pesma je itekako poznata i to ne samo ESC fanovima, vec i sire, svima koji zapravo nemaju pojma da je pesma sa Evrovizije.
A inace su zapamtili Lane moje.Verovatno je mislio na mlađe ESC fanove koji su bili jako mali da bi zapamtili pesmu. Starije generacije koje prate ESC definitivno znaju pesmu
Gosn Poštar ja kad god uđem na temu, a ti negativišešDobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.
Gosn Poštar ja kad god uđem na temu, a ti negativišeš
Mislila sam da za ovakav COVERniko ne može naći zamerke, ali eto tu si ti
Ja sam u šoku da su ovo naši momci. Hvala Bogu pa smo narod sa ukusom i odabrali UBEDLJIVO najbolje predstavnike ove godine, u top 3 najboljih iz Srbije ikada.
Zar ne rece onomad da su perike Haremki super? Pre nego sto je ista objavljeno. Ili?Inace, kostimi za esc su im odlicni! Slicno kao sa nf i lepo apgrejdovano. Luki se i dalje vide grudi (sto je vaznoo) i ima preko sebe bas dobro odradjen oklop. Skupo izgledaju![]()