rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Inace, kostimi za esc su im odlicni! Slicno kao sa nf i lepo apgrejdovano. Luki se i dalje vide grudi (sto je vaznoo) i ima preko sebe bas dobro odradjen oklop. Skupo izgledaju😁
Can we see it? 😆

Inace, kostimi za esc su im odlicni! Slicno kao sa nf i lepo apgrejdovano. Luki se i dalje vide grudi (sto je vaznoo) i ima preko sebe bas dobro odradjen oklop. Skupo izgledaju😁
Gde si to videla?

Uopšte se ne radi o lošem srpskom, već pesma ni najmanje ne leži njenom senzibilitetu. Nije pokazala da može i to, već upravo suprotno-zvuči loše i to je činjenica bez obzira na vanvremensku pesmu. Inače, Lane moje ne čini sjajnom samo muzika, ceo koncept pesme je bio nešto što u to doba nije bilo baš često na ESC-u, od aranžmana preko teksta do Željkovog vokala i nastupa.

Dobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.
Neverovatno da pojedinci ovde sta god lavina uradi moraju da nadju zamerku, izbor pesme je savrsen, ostali su u svom zanru, a opet drugaciji pravac i podzanr, nesto sto im takodje lezi, pokazali da mogu da pojedu i "svetliji" zvuk i nastup, stvarno nema potrebe da mracite cele sezone, postujem misljenja, ali ovo nije misljenje nego mracenje

Kako to “In ny dreams” nije poznata pesma??? Bas naprotiv, pesma je itekako poznata i to ne samo ESC fanovima, vec i sire, svima koji zapravo nemaju pojma da je pesma sa Evrovizije.

Kako to “In ny dreams” nije poznata pesma??? Bas naprotiv, pesma je itekako poznata i to ne samo ESC fanovima, vec i sire, svima koji zapravo nemaju pojma da je pesma sa Evrovizije.
Verovatno je mislio na mlađe ESC fanove koji su bili jako mali da bi zapamtili pesmu. Starije generacije koje prate ESC definitivno znaju pesmu

Dobro su odradili pesmu ali to je loš izbor. Te pesme se većina ne seća i to je manje više njihov fah. Trebalo je da uzmu nešto što uopšte nema veze sa rok ili metal i da to obrade u svom fazonu. No dobro neće to mnogo uticati svakako.
Gosn Poštar ja kad god uđem na temu, a ti negativišeš🤣
Mislila sam da za ovakav COVER 🔥 niko ne može naći zamerke, ali eto tu si ti🤣

Ja sam u šoku da su ovo naši momci. Hvala Bogu pa smo narod sa ukusom i odabrali UBEDLJIVO najbolje predstavnike ove godine, u top 3 najboljih iz Srbije ikada.

Gosn Poštar ja kad god uđem na temu, a ti negativišeš🤣
Mislila sam da za ovakav COVER 🔥 niko ne može naći zamerke, ali eto tu si ti🤣

Ja sam u šoku da su ovo naši momci. Hvala Bogu pa smo narod sa ukusom i odabrali UBEDLJIVO najbolje predstavnike ove godine, u top 3 najboljih iz Srbije ikada.

Pohvalio sam obradu ali moje je mišljenje da je izbor pesme loš a to sam i objasnio kroz par postova tako da ili čitaj šta sam napisao ili prestani da kritukuješ druge forumaše za nešto što nisu ni napisali.

Zna li se šta o vizualima? Hoće li na bilo koji način unaprediti? Oni vizuali sa PZE-a su verovatno najslabiji deo celog paketa.

Što se tiče Lukinog vokalnog opsega sam skroz zatečena! Ove ovako visoke tonove od njega nisam uopšte očekivala. 🔥
Opet su nas iznenadili i dali ovoj pesmi skroz svoj pečat! Bravo momci, bravo i bravo. 🏆

Da će se po jedinstvenosti i kvalitetu iko tako jako približiti Konstrakti sam mislila da ćemo se dugo načekati. Ona mi ostaje naš najdraži predstavnik. Lavina je tu, odmah mrvicu iza i lično ove godine pratim ESC najviše, ako ne i isključivo, zbog njih ❤️

Back