rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Nesto sam razmisljala i mislim da se nisam utripovala ali definitivno su zeznuli mnogo toga sa kadrovima (nemojte me ``ubiti`` sad 🙈 ) ali meni je ostao u secanju poslednji kadar pesme sa jednog klipa iz dvorane sa poslednje probe (tj kada se pevalo za ziri) - tada je poslednja scena bila na MACU koji gori i sve okolo je bilo tamno ali se na ledu pozadi isto video snop svetlosti u pravcu maca i jako jako efektno je bilo - to mi je nedostajalo u ovoj TV verziji. (snimak inace vise ne mogu da nadjem ali je sniman jako dobrom kamero skroz spreda)

Nemojte se toliko opterećuvati pregledima na yt. Finska ima manje od Poljske na primer. Zar mislite da će onda Poljska bolje proći od Finske kod publike? Pa haravno da neće biti ni blizu. Ono što se meni lično sviđa je broj lajkova koji je izuzetno veliki. Mislim da smo 2 posle Grčke

Pa u globalu, lepo je iskadrirano, ako izuzmemo neke nedostatke. Naročito početak.
Onaj široki kadar dok ovaj smotus trčkara da odvuče plašt i nije morao da postoji.
Drugo, kadar gde Luka pada na kolena kao što smo i pričali je trebao da bude bliži.
Mač je nekako bio obeležje nastupa na PZE, a sada ga ima u tragovima.

To su neke moje zamerke, ali verovatno su i njihove, te zašto kažu da nisu 100% zadovoljni celom pričom. Jbg mi nismo Francuska koja ne znam da li će jedan kadar imati nalik na ove sa Plutona, verovatno ne. Svaka čast momcima za sve za šta su uspeli da se izbore, oni su moji pobednici ove godine i jedini razlog zašto pratim ove godine.

Stvarno ajde plast je tezak i tesko se krece ali ajde ima neke logike.Ali zasto na nogama oni panciri koji se od suvog leda ni ne vide niti je ijedan kadar da se to nesto istice a njemu ekstremno pravi tezinh kretanja?Mozda u finalu razmisliti o uklanjanju toga.

Sve se slazem - nemam ni ja nekih zamerki - ali sam samo pomenula da mi je ono bas bilo upectljivo na tom snimku i zato mi je nedostajao taj zadnji bljesak...
Cisto mozda da zapecati

Nemojte se toliko opterećuvati pregledima na yt. Finska ima manje od Poljske na primer. Zar mislite da će onda Poljska bolje proći od Finske kod publike? Pa haravno da neće biti ni blizu. Ono što se meni lično sviđa je broj lajkova koji je izuzetno veliki. Mislim da smo 2 posle Grčke
Pa iskrrno ja ne ocekujem ni da ce Finska biti u top 3 kod publike.Kod zirija ce biti to sigurno.

Ok je prva polovina, verujem da će nas staviti u donji deo, između 9. i 13. pozicije. Samo da nas usendviče između neka dva smora i top.

Sad sam preslušao par puta i čini mi se da je u zadnjem refrenu Pavle glasniji od Luke. Ja bih tu malo pojačao Luku jer njegovo pevanje ipak nosi emociju koja nam treba da se poentira kod publike.

Kaže Duška da su se žiriji 2015 uplašili Bojane Stamenov i da su oni koji su joj davali u polufinalu 10 i 12, u finalu nisu ništa. A ona ustvari u polufinalu bila tek 13. kod žirija.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back