Ovo što je
@Ana_handlevision primetila, se upravo i meni desilo odgledavši 30 sek ali našeg nastupa.
Prvi deo pesme recimo, puno bolja estetika i vizuelizacija na ledu nego na PZE nastupu, miljama bolja....meni baš legao taj deo extra. Nastup top kao celina gledano i nakon polufinala sam imao lep osećaj u fazonu
,, Napokon top nastup Srbije".
Ali ta završnica...iako mi se svidja i ima smisla sve to i dobijena je vizuelna efektnost brzim promenama kadrova, ali izgubila mi se ta konekcija Luke sa kamerom, ta dramaturgija i taj njegov ,,emotivni lom" koji me je ježio u tom delu.
Mada opet, dali su maksimum i uradili odličan posao i siguran sam obratili pažnju na sugestije fanova te debelo ,,upregli" RTS da u Beču rade za šta su i pošli.
Simfonijska verzija ,,Kraj mene", ma maestralna i mekša za uho i srba i Evropljana i tu bi bilo čudo, da je mogla samo...
Polufinalni rezultat Srbije vs finalni rezultat?
Duboko verujem a možda sam i delulu, da je kod publike u finalu ipak mekši rok, prijemčiviji uhu većine evropljana pobedio tvrdji, baš zahvaljujući toj komponenti.
Vizuelno, meni je naš nastup bio bolji od rumunskog a pesme ne mogu da uporedim jer rumunsku ne volim nikako. Njen vokal je za respekt, to stoji, sve drugo, jednostavno nije za mene.