Survivor

Sve to što ste naveli je razlog zašto nisam gledao, jer to nije Survivor.

Ceo sadašnji koncept je smarački, počev od timova po nacionalnosti, pa do igara i dva voditelja. I dosadašnji srpski takmičari su uglavnom katastrofa, stvarno mi nije jasno čemu daju prednost pri selekciji.

Ceo sadašnji koncept je smarački, počev od timova po nacionalnosti, pa do igara i dva voditelja. I dosadašnji srpski takmičari su uglavnom katastrofa, stvarno mi nije jasno čemu daju prednost pri selekciji.
Poznanstva i prijatelji, poznanici bivših učesnika, očigledno ide po preporuci. Eto koliko mi nisu zanimljivi da nisam znao da su već u toku snimanja. Čuo sam da je onaj Luciano iz plesačog tima Micike P, učesnik valjda. On mi je zanimljiv ali više fizički, za oko 🤣

Vjerujem da rijetko ko prati Survivor s ovom turskom licencom, ali moram da spomenem prošlogodišnji All Star i legendarnu Nefise Karatay, koja je na mene ostavila jak utisak. Vidim da će ove godine kod nas biti po meksičkoj licenci, pa bi se i to moglo ispratiti.

Svaka ti cast, ja evo vec godinama nikako da zavrsim 4 sezone sto su mi ostale.

Iskreno ja ne znam kako stižem s obzirom da radim po dva posla nekada ali mislim da sam navikao na multi tasking pa gledam dok radim, ide mi u pozadini i gledam nakon smene xD

Daj Bože da se takmiče mešani timovi, a ne države.

Baš se radujem! Ja sam inače sa starijom sestrom gledao, bukvalno smo se svaku večer dogovarali šta ćemo grickati dok gledamo, a sat vremena smo kasnije gledali kako bismo premotavali reklame hahaha

Zna li neko gdje mogu da pogledam Survivor Micronesia: Fans vs. Favorites?

Zna li neko gdje mogu da pogledam Survivor Micronesia: Fans vs. Favorites?
Ja trenutno gledam 46 sezonu na sajtu sflix2.to , imaš sve sezone tamo. Ima i na Stremi - u ali meni jako baguje.

Inače evo i Hrvatske najave.. Ako je po tračevima sa tvitera, imaće skrivene imunitete u ovoj sezoni i biće više zapleta.
Opet meni smeta Srpsko - Hrvatska podela takođe i što je fokus previše na poligonima, zato volim US Survivor. Daću šansu prve dve epizode svakako, kao i prošle godine, ali čini mi se da sam prošlu sezonu gledao svega nekoliko epizoda.

• Love
Reactions: Lux
Ovo će izgleda opet biti ona fora da cele nedelje gledaš da bi saznao ko ispada, eliminacioni dueli i fokus na PoLiGoNe, nije to videlo Survivor-a.

Sa najave čini mi se da su dosta zanimljiviji poligoni, barem kao u onom Survivoru 2010.,2012. Pratio sam sve tri dosadašnje sezone i ovogodišnja je bila ubjedljivo najgora. Meni je prva sezona bila relativno dobra.

Back