Televizija

Odgledah sad Survivor, tačnije propuštenu celu nedelju. Pa ne znam, niko mi se ne izdvaja ni iz jednog ni iz drugog plemena. Nikolina mi je totalno iritantna kao novi član. Lazar jako lukav, Marija dvolična, kaLu je samo sladak ali slab u igrama, Bojan mi deluje možda kao dobra osoba, ostale ne bih komentarisao. Svi se prsaju, po nekim ljudskim osobinama nikoga ne bih izdvojio. Mada mi gledamo samo 30% onoga što oni tamo proživljavaju. Plavo pleme ima mnogo "vođa" i ta titula majki me nervira znači niste došli da imate majke i vođe već da svako sebe pokaže u što boljem svetlu. Ne dopada mi se ni Marina ni Sanja. David i Nora su mi okej, ali ono u igrama su manje više solidni. Što se tiče dešavanja na ostrvu samo spletke i ogovaranja. Prošlogodišnja ekipa je bila bolja i zanimljivija. Survivor plus je super dodatak. Zamerka produkciji, kada dođe do nekih izmena valjda se obavesti. Ne puštaju epizode pa krate pa u pola prekidaju. Baš su neozbiljni, ako je već termin problematičan neka ga menjaju. Nadam se da će onda sutra da produže epizodu da bi u petak bilo izbacivanje. Video sam u najavi za večeras da je Sanja gurnula Mariju na kvarno, ta žena je toliko agresivna i napadna da mi se smuči ☠️

Odgledah sad Survivor, tačnije propuštenu celu nedelju. Pa ne znam, niko mi se ne izdvaja ni iz jednog ni iz drugog plemena. Nikolina mi je totalno iritantna kao novi član. Lazar jako lukav, Marija dvolična, kaLu je samo sladak ali slab u igrama, Bojan mi deluje možda kao dobra osoba, ostale ne bih komentarisao. Svi se prsaju, po nekim ljudskim osobinama nikoga ne bih izdvojio. Mada mi gledamo samo 30% onoga što oni tamo proživljavaju. Plavo pleme ima mnogo "vođa" i ta titula majki me nervira znači niste došli da imate majke i vođe već da svako sebe pokaže u što boljem svetlu. Ne dopada mi se ni Marina ni Sanja. David i Nora su mi okej, ali ono u igrama su manje više solidni. Što se tiče dešavanja na ostrvu samo spletke i ogovaranja. Prošlogodišnja ekipa je bila bolja i zanimljivija. Survivor plus je super dodatak. Zamerka produkciji, kada dođe do nekih izmena valjda se obavesti. Ne puštaju epizode pa krate pa u pola prekidaju. Baš su neozbiljni, ako je već termin problematičan neka ga menjaju. Nadam se da će onda sutra da produže epizodu da bi u petak bilo izbacivanje. Video sam u najavi za večeras da je Sanja gurnula Mariju na kvarno, ta žena je toliko agresivna i napadna da mi se smuči ☠️
Nije bilo sinoć epizode, ali biće u subotu.

Obožavam Sanju, jes da je lujka i ne bih smeo s njom u ribolov, ali nekako mi deluje neiskvarena 🫶

E to da, to je foliranje ozbiljno, ali ovako mi je presimpatična tako energična + nema problem da nekome kaže u lice šta misli.

Ja Sanju ne mogu da smislim a ni Lazara. Želim im što pre da napuste ostrvo. Lazar je onaj tip koji u srednjoj bulinguje ostale ,samo da bi se uklopio u društvo. E tako bih ga opisao, pritom veoma podmukao i kvaran..

E da načuo sam da je jedna naša televizija otkupila prava za emitovanje "Velikog brata" Ne znam koliko je pouzdano ali eto za ljubitelje istog lepa vest.

scr2.jpg

pa posle ovako lol

scr1.jpg

Oprah So What Is The Truth GIF

Neka peva ova kuća, ukoliko je spojler za večeras istinit.

Edit: Zaboravih da je 1. april :rolleyes:🤡

Last edited:
Veceras Mina iz prosle sezone gost Survivora plus. Spremite cepove za usi

Ona jedino moze da posavetuje takmicare kako izgubiti u svakoj mogucoj igri

Uh, zakuvava se u Survivoru polako, ali sigurno. Papazijanija od plemenskog veća ali bar je bilo zanimljivo. Nisam gledao komentare ljudi, moj lični utisak je da je Amer trebao izaći. Zašto to mislim? Pa, nekako mislim da je sebe precenio kao nekog 'vođu' a te titule koje olako sebi dodeljuju posle jednog dana na pesku mi ne idu u glavu. Takođe, veoma iritantno nametanje svog stava i mišljenja. Antonia je jako dobar igrač, to sam negde prepoznao veoma brzo, ali je i lukava i mislim da vuče druge na svoju stranu, što je za takvu igru legitimno. Marina mi je previše ja ovo, ja ono ali mi ne smeta. Sanja mi se počela sviđati iako mi je bila dosta iritantna, vidim potencijalnog finalistu u njoj. Nora i Anđela su se priklonile "klanu" jer su slabe karike. David mi deluje kao najčistija duša u timu plavih za sad, a u crvenom timu bih izdvojio Bojana. Što se tiče naših, toliko podmuklo radovanje i tračaranje onog Lazara nisam video nigde, lik se bukvalno hrani i sladi tuđim dramama. Luka iritantan mačo men u pokušaju, naglašavajući muškarci ovo ono, mi smo superiorniji ovo ono, baš vrišti od kompleksa. Draga i Anja su mi postale okej i pozitivno su me iznenadile u poslednjoj igri. Nataša nit smrdi nit miriše isto tako i za Marka. Što se tiče novih, vidim Lea kao potencijalnog finalistu, Jelena mi je slatka ali bezlična, Nikolina i kaLu će brzo kući, kako mi se čini. Sve u svemu postaje zanimljivije iako i dalje tvrdim da nisam najzadovoljniji izborom ljudi za učešće u šouu. Kako je tako je, biramo od onoga što nam se nudi. Tačnije ne biramo mi, biraće oni. Što se tiče survivor plus emisije, super je kao dodatak ali traje prekratko, nekako mi se čini da voditeljka sve vreme brza goste i da niko ne kaže ono što zaista misli u celosti. Super mi je ona tabela glasanja za pobednika. Što se tiče Mine, lepo je sve učesnik Filipina ( zaboravih ime) rekao, da ne kažem koliko joj je pomerao du*e za njeno učešće, a ona se kao smeje a nije joj ni do čega. Totalno promašena osoba za takvu vrstu projekta ,pritom vrti iste fraze kako je ona išla da se sunča na pesku i druži se. Sve je jasno, nema dalje. Ana je lepo sve pojasnila i žao mi je što je prerano napustila takmičenje. Zamerka je što ne dodaju više tvitova jer su gledaoci survivora tamo aktivniji, to mi jedino fali inače Danijela odlično vodi, samo da je emisija za nijansu duža. I da ne prekidaju, ne seku i ne remete termine, bezveze je.
( Mislim da nikada duže poruke nisam pisao kao na ovoj temi)

Crveni, sem Bojana i Anje, užas. Nataša, Lazar, Marija i Luka pogotovo. Svaka čast nekima na sposobnosti i donošenju poena, ali način razmišljanja, ponašanje, energija koju emituju je baš loša. Marko ogroman taktičar, a Draga ne sme da se suprotstavi Lazaru, Nataši i Mariji jer se boji da će je osuditi zbog toga. Kalu i Nikolina hrabro napred, pa dokle i kako god stignete!
Plavi su interesantniji. Marini svaka čast što je sposobna, ali je jako teška osoba. Ako postoje klanovi mislim da je ona prva oformila klan, a tek onda ovi drugi. Antonia je imala svađu sa Marinom i Denisom, iako nismo videli zbog čega sem da se Marina drala na Antoniu u prvoj nedelji. Marina može da glasa za Antoniu zbog međuljudskih odnosa, a ona ne može za Marinu?
Filip i Sanja su nekoliko puta u intervjuima rekli da im Marina nikako ne odgovara, tako da jedino Anđela je možda (sigurno) odigrala na kalkulaciju, ko će kome više dati. Ako i postoji klan kod drugih, Filip ili Sanja su kolovođe (jer Sanji nije odgovarala ni Marina ni Amer 🤣)
Amer napokon i zasluženo ispao. Mnogo zujao, malo meda davao. Bio je najveći manipulator, gde kada su se stvari odvijale onako kako on nije ni mogao predvideti (onoo glasajte za mene, ja idem kući je bila odlična patetika)
Nora i Leo mislim da nisu povodljivi, samo su realni, za razliku od Jelene.

Baš volim što je Amer izleteo. Lik od starta prodaje maglu, loži se da je vođa i kapiten, a ovamo nije sastavio tri pobede ukupno + stalno vrti neke govore. Čim je shvatio da bi mogao biti ugrožen odmah priču okreće na patetiku i ''fer plej''. Plavi jesu podeljeni i to je primetno, ali ne znam zbog čega ljudi po mrežama negativno komentarišu samo grupicu oko Antonie i Filipa, a klub oko Marine i Denisa im je ok? Sanja je udarena u glavu (figurativno i doslovno) ali mislim da je iskrena i ne vidim je kao vođu te grupe, pre mi deluje da Filip tu kormilari. Leo mi deluje kao pošten lik. Ostali mi liče na igrače, što je legitimno. Denis se blamirao juče, tog lika još uvek ne mogu da provalim, ali ga je definitivno pecnulo to što je dobio glas.

Crvene stvarno ne treba komentarisati, imam utisak da psiholog nije bio na kastingu kada su se birali učesnici. Anja i Bojan najpristojniji, ali šutnuće ih čim im se ukaže prilika.

Upravo. Ni Antonia nije "slatka", ali ima kičmu i ne uvlači se Marini. Marina mi je i okej, ali da žena uopšte ne želi da prihvati bilo kakvu kritiku i drugačiji način razmišljanja je na nivou vrtića, a ne njenih 34,35 koliko li već ima godina.
Pritom crveni su uhvatili pik na Antoniu zbog jadnička i kao ne fer igranja, a to što je Marina zviždala celu jednu igru kada su crveni obarali neke čunjeve to nisu ni prokomentarisali, to je bilo fer 😅

Mislim da je kod plavih više nedostatak komunikacije i razumevanja stvorio situaciju kakva jeste, nekako mi ne deluje da je bilo ko u tom plemenu baš onako pokvaren (sigurno ima onih koji kalkulišu). Slažem se da je Marina teška i tvrdoglava i ne kapiram što nisu na vreme raskrstili.

Crvene samo čekam da krenu da se raspadaju, tu će biti zabavno jer je 80% njih puno otrova.

Počeo sam 42. sezonu US Survivor-a. ✨
Ja završio. Idem unazad, trenutno sam na aktuelnoj 44-oj i 40-oj. Mnogo mi je zanimljivije nego naš. Igre nisu beskonačne i ima mnogo skrivenih imuniteta i iznenađenja što čini igru boljom.
Što se tiče ispadanja plavih procenjujem da će sledeći leteti Denis zbog sukoba sa ostalima. A od crvenih najlakše mete su kaLu i Nikolina a složio bih se sa vama, da čim im se bude ukazala prilika izbaciće Dragu, Anju, Bojana..

Marinica je gotivna, nisam mogao da je smislim na pocetku ali sada mi je simpaticna skroz. Bez obzira na sve plavo pleme je puno bolje. Oni cak i kada se svadjaju ili se dele u klanove, sve to rade prirodno i iskreno u odnosu na crvene. Kod crvenih ne mozes da izdvojis ni dve osobe koje vrede nesto. Lazara kad vidim i kad cujem njegov osiromaseni vokabular dobijem nagon za povracanjem.

Back