libertà
Ekspert
Odgledah sad Survivor, tačnije propuštenu celu nedelju. Pa ne znam, niko mi se ne izdvaja ni iz jednog ni iz drugog plemena. Nikolina mi je totalno iritantna kao novi član. Lazar jako lukav, Marija dvolična, kaLu je samo sladak ali slab u igrama, Bojan mi deluje možda kao dobra osoba, ostale ne bih komentarisao. Svi se prsaju, po nekim ljudskim osobinama nikoga ne bih izdvojio. Mada mi gledamo samo 30% onoga što oni tamo proživljavaju. Plavo pleme ima mnogo "vođa" i ta titula majki me nervira znači niste došli da imate majke i vođe već da svako sebe pokaže u što boljem svetlu. Ne dopada mi se ni Marina ni Sanja. David i Nora su mi okej, ali ono u igrama su manje više solidni. Što se tiče dešavanja na ostrvu samo spletke i ogovaranja. Prošlogodišnja ekipa je bila bolja i zanimljivija. Survivor plus je super dodatak. Zamerka produkciji, kada dođe do nekih izmena valjda se obavesti. Ne puštaju epizode pa krate pa u pola prekidaju. Baš su neozbiljni, ako je već termin problematičan neka ga menjaju. Nadam se da će onda sutra da produže epizodu da bi u petak bilo izbacivanje. Video sam u najavi za večeras da je Sanja gurnula Mariju na kvarno, ta žena je toliko agresivna i napadna da mi se smuči