Onda ni Nemo ne bi pobedio da je tako.Najviše mi je drago što je to poslalo poruku da je ljudima na vrh glave te golotinje i drpanja uživo
Noge i suknjica.Šta je kod Nema bila golotinja i seksualizovano?
Jesi li i ti od onih "Ko joj je kriv, sama je trazila, ide nocu sama po ulici u suknji"?Noge i suknjica.
Ne, ali prosecan covek (narocito u Srbiji) ne pravi razliku izmedju Ollyjevih Engleza i Nema.Jesi li i ti od onih "Ko joj je kriv, sama je trazila, ide nocu sama po ulici u suknji"?
Pa prosecan covek van Srbije pravi.Ne, ali prosecan covek (narocito u Srbiji) ne pravi razliku izmedju Ollyjevih Engleza i Nema.
Mislim da je sve samo stvar mere i percepcije. Možda je nekome baš bio simpa i goofy onaj finski skeč, a više su im smetale guzice kod Nebulosse. Preferencije su razne.Tačno tako dodo, djeluje kao da se neke delegacija dodvoravaju dobrom dijelu evrovizijskih fanova pa kao aj daj malo koketiranja sa LGBT estetikom i ponašanjem, to će nam donijeti poene sigurno. Donijeće jednoj zemlji možda, neće svih 10 kad dođete sa istim planom i pristupom. A ESC fanovi tipa 1% ukupnog auditorijuma, pa svaka čast na računici lol
To je Abraham Mateo rekao za Benidorm Fest, da ima osjećaj da je previše 'prilagođeno jednom sektoru' i to ispade istina, u Španiji pogotovo.
Zorra prejaka pjesma, oni naprave nastup koji veze nema da bi eto rekli kako su otvoreni i podržavaju sve. Pa nećeš maco
Hajde molim te da ne mešamo babe i žabe.Daa previse je okrenuto samo jednoj grupi ljudi. I to samo potenciranje toga nije bas dobro za ESC. Zato i ima razne negativne nazive…mislim da to potenciranje treba malo da stane. Da ne mora bas skoro svaka zemlja da salje LGBT osobu samo eto jer ce jak gej lobi da donosi poene zajedno sa lgbt zastavicom u ruci.
Svakako, ali u zemlji gde bi vucica na izborima mogli da pobede samo putin, kadirov i eventualno ''brat'' xi, postoji velika opasnost od trajnog odustajanja sa Evrovizije u narednim godinama dobrim delom i zbog LGBT+ ucesnika.Pa prosecan covek van Srbije pravi.