gb Ujedinjeno Kraljevstvo 2024: Olly Alexander - Dizzy

Isto mislim, kod žirija nešto više ali na kraju opet 20 - 26.

Odličan nastup (y), prosečna pesma, tužna vokalna izvedba.

Zaslužena nula, BBC treba da prestane da razmišlja da komercijalno = dobro u kontekstu ESC i neka probaju nekad da pošalju nešto eksperimentalno za promenu

Rekao sam isto i za španski i britanski nastup, a to je da meni lično takvo slobodnije izražavanje ne smeta. Međutim, generalna publika nisu samo evrovizijski fanovi i čini mi se da delegacije u kreiranju nastupa ili čitavog narativa to zaborave. Nekada i male finese naprave veliki razliku u utisku.

Loše je pevao, a koreografija je zaista na momente bila i previše sugestivna. Ipak i dalje mi nije za nulu.

Tačno tako dodo, djeluje kao da se neke delegacija dodvoravaju dobrom dijelu evrovizijskih fanova pa kao aj daj malo koketiranja sa LGBT estetikom i ponašanjem, to će nam donijeti poene sigurno. Donijeće jednoj zemlji možda, neće svih 10 kad dođete sa istim planom i pristupom. A ESC fanovi tipa 1% ukupnog auditorijuma, pa svaka čast na računici lol

To je Abraham Mateo rekao za Benidorm Fest, da ima osjećaj da je previše 'prilagođeno jednom sektoru' i to ispade istina, u Španiji pogotovo.
Zorra prejaka pjesma, oni naprave nastup koji veze nema da bi eto rekli kako su otvoreni i podržavaju sve. Pa nećeš maco

Jesi li i ti od onih "Ko joj je kriv, sama je trazila, ide nocu sama po ulici u suknji"?
Ne, ali prosecan covek (narocito u Srbiji) ne pravi razliku izmedju Ollyjevih Engleza i Nema.

Daa previse je okrenuto samo jednoj grupi ljudi. I to samo potenciranje toga nije bas dobro za ESC. Zato i ima razne negativne nazive…mislim da to potenciranje treba malo da stane. Da ne mora bas skoro svaka zemlja da salje LGBT osobu samo eto jer ce jak gej lobi da donosi poene zajedno sa lgbt zastavicom u ruci.

Tačno tako dodo, djeluje kao da se neke delegacija dodvoravaju dobrom dijelu evrovizijskih fanova pa kao aj daj malo koketiranja sa LGBT estetikom i ponašanjem, to će nam donijeti poene sigurno. Donijeće jednoj zemlji možda, neće svih 10 kad dođete sa istim planom i pristupom. A ESC fanovi tipa 1% ukupnog auditorijuma, pa svaka čast na računici lol

To je Abraham Mateo rekao za Benidorm Fest, da ima osjećaj da je previše 'prilagođeno jednom sektoru' i to ispade istina, u Španiji pogotovo.
Zorra prejaka pjesma, oni naprave nastup koji veze nema da bi eto rekli kako su otvoreni i podržavaju sve. Pa nećeš maco
Mislim da je sve samo stvar mere i percepcije. Možda je nekome baš bio simpa i goofy onaj finski skeč, a više su im smetale guzice kod Nebulosse. Preferencije su razne.

U svakom slučaju verujem da nekada pametnije može da se prilagodi, tako da se ne izgubi vajb a da bude po ukusu većine, tj. prihvatljivo većini koja to ocenjuje. Ne da se nešto potiskuje ili skriva jer je sramotno, ne mislim na to.

Doduše, razumem i kada pesma ima poruku koju mora da forsira tj. na koju se naslanja i koja je nosi, ali onda je to uvek rizik.

Slažem se, upakuje se to ljepše, ovako je očito generalnoj publici bilo previše a ovim fanovima koji su tapšali i vikali bravo nije bilo do toga da glasaju za njih, imali preče favorite

Daa previse je okrenuto samo jednoj grupi ljudi. I to samo potenciranje toga nije bas dobro za ESC. Zato i ima razne negativne nazive…mislim da to potenciranje treba malo da stane. Da ne mora bas skoro svaka zemlja da salje LGBT osobu samo eto jer ce jak gej lobi da donosi poene zajedno sa lgbt zastavicom u ruci.
Hajde molim te da ne mešamo babe i žabe.

Homofobija, transfobija i kojekakve sve patološke forme koje se uvek vezuju za ESC nisu proizvod Evrovizije, već nečijeg neznanja i straha. I Marija je imala LGBT vajb, a sada to što mi to tako ne dešifrujemo je drugo. Ne znam nikoga iz Srbije kome je to smetalo. Doduše, bilo je suptilno i sa merom za većinsku publiku skoro pre 20g kada je i klima bila drugačija.

Pa prosecan covek van Srbije pravi.
Svakako, ali u zemlji gde bi vucica na izborima mogli da pobede samo putin, kadirov i eventualno ''brat'' xi, postoji velika opasnost od trajnog odustajanja sa Evrovizije u narednim godinama dobrim delom i zbog LGBT+ ucesnika.

Back