ua Ukrajina 2023: TVORCHI - Heart Of Steel

Ima baš popularnih, ima i kvalitetnih, a znam samo nekolicinu, biće super sigurno..

Objavljeni su finalisti Vidbira!
  • 2TONE - Квітка (Flower)
  • Angelina - Stronger
  • DEMCHUK - Alive
  • FIINKA - Довбуш (Dovbush)
  • Jerry Heil - WHEN GOD SHUT THE DOOR
  • KRUTЬ - Колискова (Lullaby)
  • Moisei - I'm Not Alone
  • OY Sound System - Ой, тужу (Oy, tuzhu)
  • Tember Blanche - Я вдома (I’m home)
  • TVORCHI - Heart Of Steel
20221117_105359_638.webp

• Like
Reactions: Mrm
Super!! Pola je na ukrajinskom jeziku..
Biće jako dobro!! 💪👍

Tember Blanche deluje jako dobro..obećava dosta.. Jerry Heil takođe..
Naslovi nisu nešto nacionalno ostrašćeni koliko mi se čini, ali ne mora da znači.. Videćemo sve.. Deluje da će biti jako zanimljivo... :)

Niko od ovih nema lice pobednika esca, ali nisu ni Kalushevci imali pa jbg... 😂

Niko od ovih nema lice pobednika esca, ali nisu ni Kalushevci imali pa jbg... 😂
A Duncan Lawrence je imao lice pobednika?
Izvini kako izgleda lice pobednika? 🤔
Kao Marija Šerifović 2007? 🤔

TVORCHI, Jerry i KRUTЬ su mi jedino poznati, mada i to duguju isključivo učešćima na nacionalnom izboru.
Svejedno, čekam pesme, pretpostavljam da neće nešto predugo čekati sa objavom, pošto je izbor za mesec dana.

Jerry Heil sa When god shut the door ide u Liverpul.Čak i ako ne pobedi na samom ESC-u,makar u tom slučaju prvi put od 2018. Ukrajinska pesma biće na engleskom,a ne maternjem,i vrlo verovatno neće imati etno motive za razliku od 2021. i 2022.

Uopšte se ne zna ko će pobediti...
Sve je otvoreno..
Ima i žiri..
Treba videti i tekstove numera, razni faktori će uticati..

Pesme će biti predstavljene 1. decembra na youtube kanalu nacionalne televizije.

When god shut the door? Ozbiljno?

Je l’ to ona ista Jerry Heil koja je prije koju godinu pjevala kako je veganka? Stvarno je napredovala, čini se…

jamala sa opera i repom. nije loša, a i jedan dio isti ko 1944

Kao da su pokušali da utrpaju sve moguće žanrove u pesmu i napravili papazjaniju. Mislim, etno, opera, rep.. Verujem da je favorit za pobedu, ali meni iskreno i nije ništa posebno.

Od svih ponuđenih uistinu je najbolja. Previše me podsjeća na '44, ali dobro što je tu je. Ne sumnjam da ćemo u novijoj povijesti vidjeti kako jedna zemlja pobjeđuje 2x za redom.

Back