Zvezde Forum Song Contest-a

Jaoo, sad ako i toga bude treba na vreme krenuti s razmišljanjem kojih 10 pesama da odaberem! To kao da organizujemo nacionalno finale pa šaljemo najboljeg predstavnika. #hype

Pa to ti kažem, imam više od 190 učešća, a znam možda desetak eventualno koje ne bih, eventualno možda oko dvadeset.

Kuku, izdvojio sam 19 najdrazih pesama, i to sam odlucio da izostavim neke koje su ucestvovale na ovom, novom forumu....

Jooj ja ne smem ni da krenem još s tim! Aj samo najavite od prilike kad će to biti jer i za ovo treba psihičke pripreme. :LOL:

Pa jedino bih konsultovala Miloše, ako oni odobre, to je to. Sad ne znam kad bi bilo najbolje. S obzirom na to da bi u pitanju ipak bilo izdanje obimnijeg tipa. :unsure:

Pa da, dok mi izglasamo prvo među sobom sve te pesme, pa onda te što smo izglasali, ima bome da potraje.

To bi trebalo od forumasa do forumasa da idemo, ako se glasa za sve odjednom na nista nece da lici

Da, ona shema kao sa izborom one naj esc pjesme kad se islo od drzave do drzave xD

Zato i kažem, mada dogovorićemo se. Prvo treba ostaviti i neki razuman rok za slanje, s obzirom na to da ne bi svi bili sa istom početnom pozicijom (primer etice koja ima 244 pesme trenutno, a možda i još koju do početka i novijih forumaša).

Mozda je dobro da biramo pesme dvoje forumasa na nedeljnom nivou. Pa bi svake nedelje ocenjivali 20 pesama, mislim da to nije mnogo.

Ali racunaj da uz to traje i regularan fsc

Inace ja sam za to da to bude samo za pesmama sa starog foruma jer bi ovo bilo takmicenje u cast starog foruma, znam da bi to mozda bilo bez veze za nove forumase ali eto oni mogu da glasaju i otkriju sve te pesme.

Načelno imamo dogovor (tj odobrenje), a novi predlog je da se izbor ograniči na tri do pet pesama sa najboljim plasmanom za svakog forumaša.

Predlog je smešan. Dajte, šta komplikujete, neka bude kako smo juče pričali.

Srce jer je odobrena ideja! 😍
Al bolje je da sami biramo pesme umesto plasmane, neke pesme sa niskim plasmanom su mi draže od ovih sa visokim.

Ili da olakšamo sebi posao eliminacije pesama da budu samo one koje su ostvarile plasman u finale?

Back