Zvezde Forum Song Contest-a

Tri do pet pesama po forumašu je ok. Zamisli 30-40 učesnika i svaki pošalje po 10 pesama.
Ali više sam za to da forumaš sam izabere tih pet pesama nego da se biraju po plasmanu. Eventualno da se uzmu u obzir pesme koje su prošle u finale.

Podrzavam ovo 4-5 pjesama po forumasu ali proizvoljnih 4-5

Tri do pet pesama po forumašu je ok. Zamisli 30-40 učesnika i svaki pošalje po 10 pesama.
Ali više sam za to da forumaš sam izabere tih pet pesama nego da se biraju po plasmanu. Eventualno da se uzmu u obzir pesme koje su prošle u finale.
Nešto su nam misli ovih dana u konjukciji 😂
Smo mi zodijački sister sign?

Ne slazem se da bude po plasmanima cak bi mozda i zabranio pobednicke pesme.

Srce jer je odobrena ideja! 😍
Al bolje je da sami biramo pesme umesto plasmane, neke pesme sa niskim plasmanom su mi draže od ovih sa visokim.

Otprilike je i meni ovako, mnogo baš dragih pesama mi je završilo u polufinalu. Plus što pesmu koja mi po poenima barem ima najbolji skor lično ne bih ni uzela ni uzela možda u razmatranje jer već ima pobedu na Super Specijalu.

EDIT: Ja bih dozvolila sve pesme, ako je slobodan izbor onda nek bude do kraja.

Moze 5 pesama, ali mi se ne dopada sto moraju najbolji plasmani. Valjda je poenta da nominujemo najdraze pesme a ne one koje su nam donele najbolji plasman?

Nisam napisala da mora, samo sam prezentovala predlog. Što se mene tiče, moglo je ostati i 10 pesama, ali kako se većina dogovori.

Znači dogovorili smo se, 5 pjesama, svako bira za sebe koje će to pjesme biti 😍

Razmišljam u fazonu da je teže odabrati samo 5 pesama.
A sa druge strane biće kvalitetniji odabir nego kad je 10 kad se raštrkaju glasovi.

Onda nek bude 5 pesama po izboru forumaša, tako da ne bude ni premalo ni previše, a i da oni koji imaju manje učešća, mogu da skrpe listu predloga.
Eventualno odlučiti da li bi to bilo neko arhivsko takmičenje, samo sa pesmama sa FSC-a sa starog foruma, ili bi bili uključeni svi izbori.

Super, mogu već da krenem da biram pesme! :love:

Nisam, ja sam rekao da je cela ideja za ovo bila odati tribute starom forumu. Mozda da novi forumasi nadju neke pesme koje su tada ucestvovale, a vole ih i slali bi ih na FSC da su mogli i da posalju njih da ih predstavljaju na taj specijal (sto bi opet bilo komplikovano u zavisnosti ko ih je prvobitno poslao)

Pa dobro ti si se izjasnio, i sećam se još neko. Mali uzorak. A ovo mislim da bi bilo malo komplikovano, jedino da se ograniče na forumaše za koje znamo da nisu učesnici više.

Back