Zvezde Forum Song Contest-a

Ja se slazem sa sve sto je odluceno do sada, ostavio bi da mogucnost za prijava starih forumasa traje duze cak i kada pocne glasanje za drugih (ali do odredjenog definisanog datuma) cisto da bi svi imali vremena da vide da postoji tema.

Isto bi stavio kao Ivana da glasanje traje 3, umesto 2 dana, mislim da je 2 ipak premalo, a i ovo takmicenje valjda treba da traje sto duze. Mozda bi cak dodao mogucnost da se neko prikluci kao ko-organizator Milanu, da ne bi sva odgovornost pala na jednu osobu.

Pobednicke pesme definitivno out, a licno bi izbacio mogucnost slanja NF pesama iz NF tema, jer je to ipak povezano sa ESCom.

A možda bi moglo, ne znam da li bi bilo previše, da od ponedeljka do srede ide predstavljanje pesama po 2 forumaša u toku dana, a onda od četvrtka do ponedeljka da traje glasanje i sve tako u krug. Ako bi nas bilo 30, onda bi to bilo 5 nedelja po 6 forumaša. A onda to veliko finale na kraju...

Kad se otvara tema? Ja sam izludeo da želim što pre da presečem s pesmama jer ovako mogu pola godine da se mislim šta ću.

A možda bi moglo, ne znam da li bi bilo previše, da od ponedeljka do srede ide predstavljanje pesama po 2 forumaša u toku dana, a onda od četvrtka do ponedeljka da traje glasanje i sve tako u krug. Ako bi nas bilo 30, onda bi to bilo 5 nedelja po 6 forumaša. A onda to veliko finale na kraju...

Može i tako, ali ako sam dobro razumela (neka me isprave) ideja je valjda da ide dinamičnije. Ali da, u svakom slučaju bi isto ovako bilo, ako bi se glasanje produžilo da traje 3 dana (umesto 2). Mada, sve su to varijacije na istu temu. :)

Da, dobra ideja je i ovo što Niko predlaže, mislim da nema potrebe mešati pesme sa ESC tematikom sa ostalima (iako je na specijalima to bilo praktikovano) i tu bih lično uračunala i sve pesme koje su povezane na taj način (ESC sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, kao i onu temu sa grupama i duetima, mada možda njih i svakako niko nije planirao da šalje). Što se ko-organizatora tiče, pa ne znam, ako Milan smatra da mu je to potrebno, može.

Pretpostavljam da još uvek nije dodeljeno pravo otvaranja teme.

Ne zavisi od mene. Čekam da dobijem mogućnost da otvorim temu. Valjda će do sutra biti.

Ovo što je Niko rekao za koorganizatora nije loša ideja. Nije meni problem da sve organizujem sam, ali pošto će ovo trajati dugo bilo bi dobro da imam zamenu. Za slučaj da nekad ne mogu da prezentujem rezultate u planiranom terminu, pa da neko priskoči u pomoć.

Odabrao sam neke pesme što su baš onako Bebi u sekcijama života. Al kao da mi malo pet sekcija.

Ja bi pomogao ali buduci da mi je smena 4-12 ne znam kada bi mogao da uopste pomognem i odrzim bilo sta (osim za vikend)

Super vam je ova ideja. Sviđa mi se što "oživljavate" stari forum. Propratiću ovo iako smatram da mi novi ne bi trebalo da učestvujemo. Nije to taj vajbb😂😂😂

Suzio izbor na sest pesama - cetiri sigurne i dve za koje nikako ne mogu da se odlucim koja otpada o_O

Gledam opet listu, ja zapravo jedva da ću da nakrpim 5 pesama da pošaljem. Tamo negde 2016. sam počeo da šaljem pesme koje ja volim, pre toga sam slao štagod samo da bih učestvovao lol

Nisam skontao, je l' već možemo da pošaljemo prijedloge Milanu ili?

Ovo nije klasičan FSC i ne mora da postoji neki rok za početak prijava, ali možda bolje da sačekaš malo jer još nemam odobrenje za otvaranje teme. I nema naznaka kada ću dobiti. 😂

A slaćemo tebi prijave ili da se prijavljujemo direkt u temi? 😄

Ma ja mislim da to može i direktno u temi, pa da odmah prokomentarišemo izbor.

I ja bih tako, pošto imam napisana obrazloženja zbog čega je pao odabir baš tih pesama. 😇

Ja mislim da je bolje ne pretrpavati temu zato što će u temi biti predstavljana po dva učesnika, pa onda ide glasanje itd. Ako svi bude stavljali svoje pesme u temu mislim da će biti konfuzno za koga se glasa u konkretnoj rundi.

A obrazloženje možeš svakako da napišeš kada tvoje pesme dođu na red za glasanje.

Predlažem da se takmičenje zove FSC šampionat - Najbolja pesma decenije 😍

Inače, pretpostavljam da smo saglasni sa ovim?

Back