Zvezde Forum Song Contest-a

Možda FSC šampionat, ali bez tog "Najbolja pesma decenije", jer ako će svako birati po svom nahođenju pesme, i sa izbora izostanu mnoge koje su realno najbolje i pobeđivale, onda se nekako ne može iz tog skupa odabrati najbolja pesma decenije, već pre najbolja pesma šampionata, npr. "FSC šampionat: 2009 - 2020" (ili umesto godina 1 - 222. izdanje).

Sigurno da će izostati mnogo pesama, ali nemoguće je sve ih uključiti u takmičenje jer bi trajalo mesecima. Svakako smo rekli da pobedničke ne bi učestvovale, a to koje su realno najbolje pesme je vrlo subjektivno. Kapiram da će svako od forumaša slati svoje pesme za koje on smatra da su najbolje.

Neka se i ostali oglase oko naziva, meni je svejedno kako će se tema zvati.

Kad sam rekao realno najbolje, mislio sam u kontekstu foruma, jer su ih forumaši izglasali. U tom smislu, nije subjektivno. Naravno, sad se nekima promenio ukus, ima i novih forumaša, ali to je nešto drugo.

Kada spremiš logo u duhu decenijskog šampionata i propozicije :)

Baner je spreman. Propozije su nam uglavnom jasne. Tako da mislim da možemo početi.

Jedino ako neko želi da se prijavi kao pomoćnik, za slučaj da nekada nisam u mogućnosti da objavim rezultate na vreme. Možda @Ivana ?

Mogu ja, nije problem. Mislim, ako niko od ostalih ne želi. Mada, ne mislim da bi bio problem da termine objave tempiraš tako da ti odgovara.

EDIT: Prestigao me Marko sa odgovorom.:D

Čas imam dva pomoćnika, čas nemam nijednog. :)

Kako god, ne verujem da ću vas opterećivati previše (ko god da se odluči), eventualno ako nisam u mogućnost da pokrenem naredni krug glasanja - samo da postavite link sa pesmama.

Ja sam juce napravio plejlistu od 17 pesama i kako odabrati 5 nemam pojma (a mogao sam i vise da izdvojim ali sam pokusao da ne preterujem)

A kako će se glasati? Hoćemo li dodeljivati poene pesmama pa se onda prema zbiru i izabere jedna, ili samo izdvojimo favorita za svakog od vas?

I je l' će biti preko ankete ili ćemo zatrpavati PP organizatoru?

@Petar možemo i preko ankete, ali onda su mnogo veće šanse da dve pesme završe sa istim brojem poena.

@Ro97 nije do mene 😅

Back