Zvezde Forum Song Contest-a

Na kraju mi baš bilo krivo što sam morala odustati od tog izdanja, preslušala sam ga kasnije i nije uopšte loša konkurencija bila, bez obzira na to što je samo finale bilo.

Meni je samo bilo žao što nisu bila polufinala jer nisam imao priliku da budem DF jer sam na prethodnom izdanju pobedio prvi i jedini put za sada 😞

Svake godine se od tada pitamo to jer je to verovatno najveća nepravda ikada na FSC. Je l' ima negde tabela da vidimo ko je koliko dao poena? :D

Bila je 2. mesto na jednom stranom takmičenju gde sam pre učestvovao.

Pa sad kad vidim s kim je bio u pf dobro da je bio i 12. u pf.

Novinar stevan989 Veritas Milos97 hipotalamus ivana-ns Vax Ady MilanB EddieTheHead Djole89 Ro 1234567890 MislimOno etica Leo Cezar

1p od MO, 3p od Lea, girls bye.

Sjećam se da je još ostalo jedno mjesto i navijao da prođe Ruben, i nakraju ja prozvan zadnji, a poslao nekonkurentnu pjesmu, nisam se mogao ni veselit kako spada haha, a vidim sad da mi je i 10ka ispala, jezivo pf! 😬

Hvala, vratiću se na to kad budem dodavao poene sa poslednja dva izdanja u godini. Svakako si iznenađujuće visoko, mislio sam da retko dobijam poene od tebe. Filhy isto. :D

I ja sam se za taj parametar iznenadio da sam u TOP 10.
A pogotovo za ovaj u suprotnom pravcu.

I ja sam danas konačno pregledao sva ovogodišnja izdanja i zabeležio bodove koje ste mi dali u pf i finalu i moram reći da sam pomalo iznenađen kako mi izgleda top 10, u smislu koji su mi forumaši trenutno na listi. Videću hoće li se to bitnije promeniti na preostalim izdanjima.

Ostalo mi je samo još da pogledam kako sam ja glasao, baš me zanima kako će ta lista da izgleda jer mi deluje da sam prilično šarao.

Back