Ove godine Boksimrazica je poranila i spremila novogodišnji poklon jednom našem dragom forumašu.
Rekapitulacija svih pesama koje je FIlhy slao na FSC, ali do pada Foruma:
Mislim da većina zna da se Filhy na "starom" Forumu zvao Ady. Moja nova pasija je preslušavanje pesama koje su forumaši slali na FSC pre mog debitovanja kao i na izdanjima na kojuma nisam učestvovao. Sve Filhyjeve/Adyjeve pesme (kao i još par forumaša) sam još pre nekog vremena (letos) downloadovao sa YT-a i kasnije uz dva klika konvertovao u mp3 (jer mi je to i dalje najlakši način - nemam živaca više da tražim pesmu po pesmu - Spotify neću nikad da plaćam, nije da ga ne koristim i sa ovim reklamama koje već počinju da bivaju nepodnošljive, ali ja ne odustajem od prebacivanja mp3 fajlova u svoj mali Iphone 4 sa još uvek, sa mene, ogromnih 64 GB za skladištenje muzike koju mogu da slušam i na pustom ostrvu bez pristupa internetu). E kad su svi klipovi već bili u jednom folderu, nisam odoleo da od toga ne napravim rekap
- da me mine želja.
Nisam hteo da stavljam osvojeni broj poena i plasman. Imalo bi smisla da se radi o rekapu jedne sezone (godine) kao što sam pravio prošle godine za Bebija, Tintea, i još neke forumaše. Ovako, tu je samo po nekoliko sekundi svake pesme (čini mi se 5), naziv FSC-a; mada ih uglavnom ljudi ovde pamte po rednom broju; ja nekako volim da ih se sećam po zvaničnom nazivu (FSC-ove).
Moj trenutni top 5 Adyjevih pesama je:
1. DÁNIELFY - Azt mondtad
2. Tina Dico - Someone You Love
3. Tecla - 8 Marzo
4. Hooverphonic - Mad About You (Live verzija)
5. Chingon - Malagueña Salerosa
5.