Zvezde Forum Song Contest-a

Laka 12ica u pfu 98. FSCa (valjda sam pogodio broj), ali opet ispala😢

Ma Ekrem Jevrić najveća zvezdetina sa nula poena.

Jedna od najboljih koji su ispali u pf i to ne samo sto je ispala nego je imala 20ak poena😭 Slao Vlaxs na kanadskom fscu

Odlična, bila mi na spisku za slanje svojevremeno.

I meni, čak mi je bila u užem izboru i za to izdanje, ali sam se odlučila za drugu pesmu.

Kako da ne, mislim da mi je bila i u top poenima. Pustim je ponekad.

Lu mi je sigurno među najlepšim otkrićima za ovih godinu dana koliko učestvujem. Leo je prijavio kao zamenu na mom FSC i sećam se da mi je u početku bila čudnjikava i mračna, pa sam je potpuno iskulirao za bodove. Trebalo je malo više vremena da me ščepa, ali eto, od oktobra pa do danas nema nedelje da je ne čujem bar nekoliko puta 🫶

Prvi put mi se desilo da dok slušam neku pesmu sa FSC-a se pojavi ovoliko preporuka jedna za drugom, takođe FSC pesama. I to sve sa nekih različitih izdanja, skroz random.

1.webp

Jako volim Izvini dušo izvini, na Srboviziji sećam se da sam nešto poprilično dobro prošao s tim neko treće mesto bilo. Al Plitak potok mi je sve u životu hahaha.

Nije pobedila, ali meni je draze kada posaljem nesto i vecini se dopadne i kada se vracate ponovo da slusate tu stvar. 🤗
Ova pesma jeste nekako posebna, tako lako ulazi u usi, cak i kada se ne zna jezik. ☺️
imao si tu nesreću da je šalješ na izdanje koje je, po mom mišljenju, ubedljivo najbolje u zadnjih 10 (240.)

jedno 5-6 pesama (uključujući i tvoju) sa tog se vrte redovno na plejlisti, dok se sa nekih ne vrti nijedna.

Jedna od mojih omiljenih FSC pesama od kad učestvujem i jedno od mojih omiljenih izdanja iako pre istog izdanja nisam nikad nešto preterano slušao kpop. Ni sad ne mogu da kažem da pratim Kpop scenu, ali i dalje rado slušam nekoliko pesama sa tog izdanja, mogli bi da ponovimo nekad 😀

Back