Kad god gledam svoje rezultate setim se ove pesmetine. Dobila je potpuno novu dimenziju sad kad sam 7 godina stariji i zapravo mogu da se poistovetim s ovom pričom haha
Šteta što ova pevačica nije bila zainteresovana za bavljenje muzikom nakon pobede u XF, zanimljiv vokal...
Zanimljivo da je imala poen manje od Dynasty, a prošla 2 mesta bolje - 5. mesto u finalu.
AYLIVA, moje licno najvece, najbolje otkrice u mojoj istoriji FSC-a, imace svoju prvu vecu turu koncerata u svojoj karijeri (ako se ne varam) koja ce biti po Austriji i Nemackoj; mesec septembar. Inace ne idem po koncertima, ali rado bih otisao na neki njen koncert.
U prilogu je novi spot za dve pesme (spojene) gde pokazuje zasto mi se dopada. Ahhh.
Ove dve pesme koje je slao @Boxy su mi verovatno među najboljim FSC baladima od kada učestvujem.
Naročito mi je drago zbog Turkinje koju je prijavio kod mene i tada je bio ubeđen da će ga patosirati u pf, a zapravo je ostvario top 10 plasman u finalu.
Koliko se sećam, mislim da je bilo po principu "ko pre devojci, njegova je." Sa ograničenjem maksimalno tri izvođača po znaku. Mada, svakako bi sledeći put tema mogla ići i sa zadacima, što se mene tiče.
Bilo je svega za svakoga, em dobra tema, em javna odustajanja, em diskvalifikovan pobjednik pa prozivke da sam to namjerno dozvolio... ma ne može na crtu niko da stane tom izdanju
Majsta, jel imaš ti eksel od onog X Factor FSC-a? Jer ga nisam iskopao u onoj temi Pravila, a živo me zanima na koju foru je pobedila Florence tada jer inače liže patos u svakoj prilici.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.