Da, ali ne postoji način da nekog nateram posle da se prijavi.EDIT: Može se početi odmah, ali ako neko bude glasao, neka se smatra automatski da je to obaveza i prijave. Meni je to jedino OK. Ili može i standardno da se da određeni broj dana za prijave.
Da, ali ne postoji način da nekog nateram posle da se prijavi.
Zamisli npr. Endrega glasa svaku rundu, ali se ne prijavi na takmičenje. I šta onda... Mogu samo da mu kažem tužiću te Ivani, ali ga to opet ne obavezuje da se prijavi za takmičenje.![]()
Mislim da malo preterujemo sa tim da sve bude toliko striktno. Ja sam za to da svako glasa kada može (uz obavezu da u rundi mora da se glasa za oba učesnika) i da su glasovi svih glasača ravnopravni. A za finalno glasanje da već pravila budu stroža i eventualno da se, kao što je Marko napisao, glasovi onih koji ne učestvuju tretiraju kao jedan, a da svi učesnici finala imaju obavezu da glasaju.
Postoji opcija da se sakriju rezultati ankete i po isteku, mogu ti postaviti tu permisiju, a postoji i permisija da samo ti možeš da vidiš trenutne rezultate i pre završetka ankete.Meni se kod anketa jedino ne dopada to što ćete znati pobednika po isteku vremena. A ja bih želeo da to držim u tajnosti i da saznate koje su pesme izabrane tek kada budem predstavljao banere za ceremoniju finala.
Nek bude pravilo da je ok da neko ne glasa u jednom krugu ali da ne sme propustiti vise od 3 kruga. Ako vec propusti toliko da sledi DSQ
A za glasove ostalih sam da se ipak racunaju 100%, ipak su odvojili vreme za slusanje i glasanje, a takmicenje je gde ne mogu ucestvovati.