Zvezde Forum Song Contest-a

26x
engleski:gb:

5x
srpski:rs: (247. FSC 1/5)

4x
ruski:ru: (239. FSC)

3x
španski:es:

2x
francuski:fr: (247. FSC 1/2)
hrvatski:hr:
italijanski:it: (247. FSC 1/2)

1x
grčki:gr: (247. FSC)
gruzinski:ge: (247. FSC)
holandski:nl:
rumunski:ro: (247. FSC)
slovački:sk: (247. FSC)
slovenački:si:

Nour je pronađena za Stoletov zodiac, ali nije bila odgovarajući horoskopski znak. Da je pronađena ranije, išla bi lagano kod Petra na jfsc. Istu noć odmah nakon Nour, u predlozima mi je izašla Mentissa "Et bam", oduševila me je i odmah sam otišao na listu da vidim da li se takmičila, i baš mi je bilo drago kada sam video da je pobedila😍
Tako da 2 lepe poslednje otkrivene pesme na francuskom (u mom slučaju) nalaze se u top 50

FSC2023 (2).jpg

Slušajte vaše omiljene FSC hitove na najvećoj streaming platformi - YouTube/u.

50 pesama koje su dobile najveće poverenje fanova na jednom mestu, jedna do druge.

Podsetite se nekih novih hitova koje smo otkrili u ovoj godini i uživajte!

Youtube_logo.png

Last edited:
Nour je pronađena za Stoletov zodiac, ali nije bila odgovarajući horoskopski znak. Da je pronađena ranije, išla bi lagano kod Petra na jfsc. Istu noć odmah nakon Nour, u predlozima mi je izašla Mentissa "Et bam", oduševila me je i odmah sam otišao na listu da vidim da li se takmičila, i baš mi je bilo drago kada sam video da je pobedila😍
Tako da 2 lepe poslednje otkrivene pesme na francuskom (u mom slučaju) nalaze se u top 50
Neko je baš prokomentarisao da zvuči kao za jFSC i da bi tamo možda i pobedila.

Mogli bismo da organizujemo neke audio intervjue gde ćemo diskutovati o FSC-u. FSC podcast!

@dodo Totalno sam zaoboravio na tu emisiju, pomislio sam da si mislio na Zadruga-narod pita... :ROFLMAO:

Hvala @Endrega što si mi otkrio Zian - Demon Inside, donela je mojoj Švajcarskoj prvu pobedu na stranom takmičenju. ❤️ I ja prvi put pobedio, a takmičim se od 2021. čini mi se.

Više od pola FSC sezone smo prebrodili, pa sam bacio pogled na listu slušanosti za ovu godinu i Black Hole je i dalje suvereno prvo mesto.

Evo kako stoje FSC pesme iz ove sezone (bez mojih pesama i bez pesama koje sam znao pre FSC):

#1 We Came as Romans - Black Hole (131)
#7 Ivana Boom Nikolić - Ispočetka (61) (vriska)
#12 Emel - Gdje je (48)
#21 Alin Golan - Kol Ha’Layla (38)
#29 Makar - Mood (33)
#31 Sophia del Carmen - Lipstick (33)
#32 Alessandra - Pretty Devil (32)
#41 Falling in Reverse - Popular Monster (29)
#42 Nessa Barrett - dying on the inside (29)
#48 Carla - Alors chut (23)

Jedino za Makara nisam siguran da li je iz ove ili prošle sezone xD

Back