Zvezde Forum Song Contest-a

A koja je bila najteža tema, gde je nemoguće bilo pronaći pesmu zbog uslova?
Meni lično 241., gde si morao da šalješ pesmu koja u nazivu ima dobijenu reč iz zadatka.

Dobio reč "suza", a skoro ništa što sam izbunario mi se nije svideo (izbunario fora 3 pesme), pa sam poslao nešto što mi se najmanje nije svidelo. Naravno ispušio na kraju.

@dracarys Pa naravno da ti je odlično kad si video Deneris. :LOL: I nije bilo polufinala, samo je 25 pesama bilo prijavljeno.

Ja sam hteo da šaljem pesmu Urban Trad-a, ali je @Filhy bio brži. Doduše, jednu drugu pesmu, ali bilo je kasno.

Mada na zadacima generalno prolazim užas čak i da mi se posreći xD

Nego jel ovo izdanje bilo baš skroz izmišljeni? Jel može pesma bez reči?

Baš sam zadovoljan tim 4. mestom na temi izmišljeni jezici jer je stvarno možda i najteža tema ikada.

Jasno mi je odakle ti je došla inspiracija. 😁

edit: Vidim da je i @Boxy to pomenuo, ali nema veze, da se podsetimo ovog legendarnog klipa! :ROFLMAO:
Apsolutno se zna da je odatle stigla inspiracija, šteta što taj video ne bu bio uvažen kao takmičarski možda bi doneo i pobedu. 🤣

Šalu na stranu znao sam za Crvenu jabuku i pre nego što je Maja popularizovala pesmu, al da je izmišljeni jezik nisam znao. Probao, poslao pesmu i ona prošla. 😂

Apsolutno se zna da je odatle stigla inspiracija, šteta što taj video ne bu bio uvažen kao takmičarski možda bi doneo i pobedu. 🤣
Pobeda 100%, ali ne zbog Maje nego zbog Bebi: "Majoooooooo, preklinjem te da prestaneš po 17. put! Ovo nije pevanje, ovo je urlanje!" 😂 😂 😂

To mi je bila definitivno jedna od tezih tema i dobro sam se pomucio, ali sam na kraju uspeo da nadjem bas slatku pesmu, koju ste doduse izignorisali.

Ne znam kad se tačno desio fsc ‘60-te i ko je poslao ovu pesmu (možda Arhi), al ono što znam jeste da od tad sam ovu pesmu baš voleo da čujem kasnije pa i sada.

Ne znam gde sam cula tu pesmu, ali mi je poznata i draga. 😍

Tacno se vidi da je pisana u 20.veku, ima tu nevinost odabira reci.

48. FSC, a za ovo drugo pogledaj u spisku, ako ti je i dalje neophodno. @Bebi

Tek sad videh da ste komentarisali moj FSC i mislim da je FSC zreo za izmisljeni jezici v2.

Pregled dosadašnje sezone. Not great, not terrible. Ali ne mogu da pređem preko toga da su mi jedina dva ispadanja bila sa rokom lol

sez2023.webp

Back