Zvezde Forum Song Contest-a

Meni iskreno samo OK, od tri učešća dosad, najbolja mi je prva koju je slao Djole na 157. FSC-u.

Ucestvujem od 189. FSC.
1. Najbolja pesma svih vremena sa FSC-a po vašem mišljenju?
Uh. Recimo preko 75% MilanovihB pesama. 😅 Ako zanemari tu cinjenicu i izbacim vec poznate pesme, onda su to Skylar Grey - Moving Mountains; etica i Sa Dingding - Upwards To The Moon; kopachka

2. Na čiji FSC biste se rado vratili?
Meni se generalno svideo prvi moj FSC, tako da bih ponovio. Mada generalno volim FSC.

3. Najbolji organizator FSC-a je..?

Zaista mi je tesko izdvojiti, ali moracu se sloziti da je Boxy sa ovom poslednjom organizacijom pokupio sve pohvale.

4. Nagradu za najbolju grafiku organizacije dobija...?

Stole

5. Najlošija organizacija FSC-a u istoriji?

Nisam prisustvovao do sada.

6. Pesma koja je zaslužila finale a nije ušla? ( može i više)

Po meni definitvno T-ARA - Sugar Free.

7. Pesma koja je pobedila a nije zaslužila tron? ( može i više)

Bajaga - Plavi Safir; naprotiv da je losa pesma, ali mi nije za pobedu. U pitanju je 193. FSC

8. Nagradu za najodgovornijeg FSC organizatora dobija..?

To bi bilo bas siroko.

9. Najomiljeniji FSC skandal?
Nesto se i ne secam nekih skandala da je bilo odkako ucestvujem. Bilo je nekih sitnih gresaka, ali ne bih rekao da su to skandali.

10. Kog forumaša biste vratili na FSC a više se ne takmiči? (može i sa starog foruma)

Ne bih da se ponavljam, ali ja bih pridodao jos hari_eurovision (imali smo najbolju razmenu poena), Milos97, Eddie the Head ...

11. Po vama najuspešniji forumaš na takmičenju je..?

Leo Cezar, a tu je i Stefan28; a i Stole se sitnim koracima primice.

12. Koji forumaš šalje pesme najpribližnije vašem muzičkom ukusu?

Ne mogu reci da je najpriblizniji mom ukusu, ali MilanB sta god da posalje meni je u najmanju ruku bar OK. Nema losih pesama.

Kako smo ja i Petar naseli da odgovorimo ovo za loseg organizatora i onda nakon nas sve diplomati

Znas kako ocenjujem pesme, tako da ... Ali zaista mi nijedna organizacija nije bila toliko losa.
Jedino sto sam sad prisustvovao kod Ivane prilikom proglasenja pobednika gde je napisala TOP 3 i postavila tabelu (nije zamerka, samo primer i znamo da je zbog tehnicke prirode), a ostalo je bilo sve dobro.

Ne mogu da verujem da ste ovu genijalnost izbacili u pf, ne zaslužujete muziku.

Vec sam je sherovao pre par meseci ali je Cassadee snimila novu pop punk verzija i isto kida kao i original

Došlo je vrijeme da realiziram jedan svoj "projektić", ideja je tu još otkad sam se vratila, samo nisam imala vremena pisati...
Preslušavam izdanja koja sam propustila: ništa ozbiljno, samo pustim pjesme u pozadini pa koja se primi na prvu - odlično.

Prvi propušteni FSC bio je 234. Ja volim Srbiju u organizaciji Nije sve tako sivo. Ovdje mi se, nažalost, nije svidjelo ništa što već nisam znala, ali podsjetilo me na tri odlične pjesme koje dugo nisam čula:
Irie FM - Putevi (dodo) - cijeli album odličan; sjećam se u kakvom sam šoku bila kad sam saznala da je pjevač zapravo Beban 😂
Madam Piano - Da tebe nema (euronik) - sada već kultna pjesma, isto tako legendarna pjevačica, šteta što više ne stvara (ako se dobro sjećam, pročitala sam da radi kao profesorica); osim toga, gdje je euronik?
Sharks, Snakes & Planes - Sound of Sirens (Filhy) - nisam mogla vjerovati da se ovoga netko sjetio 🤩 još uvijek se sjećam kad mi je kolega poslao link na tek objavljenu pjesmu, skroz me pomjerila, nevjerojatno dobra stvar!

Dobra ideja Margy, i ja imam da nadoknadim tako da ću verovatno i ja u budućnosti preslušavati izdanja na kojima nisam učestvovao od 223 pa sve do sada.

Back