Hajde da se igramo igre. Palo mi je na pamet svako od nas da nađe neku pesmu koja je učestvovala na FSCu i za koju nam je žao što je nismo mi poslali nego neko drugi.
Kada sam letos pravio spisak za FSC naleteo sam na ovu pesmu, proverio na FSC spisku i videh da je učestvovala na 144. izdanju, slao je VasilijeM. Ispala je u polufinalu tada. Pesme se ne sećam iz tog perioda, ne znam jesam li učestvovao na tom izdanju, ali mi se jako sviđa jer totalno ide uz mene da ja pošaljem ovako nešto ali neće biti ponovo prilike za tu pesmu, naravno. Inače, pesma je idealna da se posluša za Dobro Jutro jel može kafica!
Ove su mi (sada) prvo pale na pamet:
Kuoji Wado - Butterfly - Petar
Angela Maria Forero -Fiera inquieta - Avocado (Endrega?)
Mentissa - Et bam - Leo Cezar
Hrdza - Stefan - Tinte
Da dodam i Police - Every breath you take, koji sam hteo kod tebe na poslednjem fsc-u da pošaljem, gde si mi rekao ne može jer je bila obrada, zašto bi neko poslao obradu ove pesme
Na novom forumu za sad mislim da mi je samo ovo ukradeno sa spiska. Mada sparkle je poslala akusticnu verizju, mislim da bi original prosao u finale lagano.
Kačio sam već pesmu, nekoliko postova iznad - Zara Larsson - Can't Time Her(Djole89) - 246. FSC; Marko Louis - Dude (Niko) - 247. FSC (mada je ja verovatno ne bih slao da mi je zapala Srbija - zato nikad neću ni pobediti na FSC-u ), tu su bile i pesme Djoleta89 Flemming - Amstrdam i Replay-a (Finska); pre neki dan sam otrkio da mi je Malena - Flashing Lights bila na listi za slanje (Bebi) 249. FSC... ove su mi prve pale na pamet ima još verovatno.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.