Zvezde Forum Song Contest-a

Kad sam videla ko je pošiljalac, iskreno mi i nije toliko iznenađenje što se odlučio za ovakvu verziju. :)
Sad ekipa koja voli komercijalniju muziku svakako može da negoduje. :)

Kad sam videla ko je pošiljalac, iskreno mi i nije toliko iznenađenje što se odlučio za ovakvu verziju. :)
Sad ekipa koja voli komercijalniju muziku svakako može da negoduje. :)
Ma meni je samo žao što je protraćena takva pesma.

Ma OK, nego me sad baš zanimalo da pogledam, pošto nisam upamtila. A iskreno, nije jedina koja je u toj situaciji, neke su protraćene na još bezvezniji način tipa Despacito (šta god mislila o dotičnoj i koliko mi već izašla na nos, realno nije trebalo da se blokira učešće slanjem čiste parodije).

A inače, hvala i na podsećanju, vidim da je nisam stavila na listu ovih pesama sa više verzija. :D

Još jedan sramotan ispadak u režiji OGAE Serbia Foruma 🫂 i dalje toliko moćna pjesma

Ko ima pristup statistici, zanima me. Ko ima najviše pobeda od prvog FSC-a , ko najviše učešća i ko jako dugo nije pobedio na FSC-u? Može i ko ima najviše ispadaka?

Mene jako loži FSC statistika, pored Evrovizije jedino me to zabavlja u poslednje vreme 😂 I pravljenje tabela u Excelu.

Ko ima pristup statistici, zanima me. Ko ima najviše pobeda od prvog FSC-a , ko najviše učešća i ko jako dugo nije pobedio na FSC-u? Može i ko ima najviše ispadaka?
Kapiram da od aktivnih ja najduže čekam pobedu, od 29.izdanja 😁
Najviše učešća verovatno etica
Najviše pobeda Leo pa Stole mislim, i Djole89 je negde pri vrhu večne liste 🙂

Juuu ja u top 2 po pobedama? Bio sam ubeđen da je ispred mene bar još dvoje. Tipa Đole i ne znam zašto mi je u glavi DenzaSombor.

Margy ti si u ovom trenutku kao Španija na ESC-u koja čeka drugu pobedu 54 godine.

Euronik pobedio nakon više od 150 učešća tako da nikad nije kasno.

Imao sam nesto tako. Do 241. FSC sam belezio TOP 3 drzave sa svakog izdanja, pobednici i jos tako nesto, ali sam vec duze vreme nesto zanemario, ali cu nastaviti svakako sa tim.
Kod sebe nemam odogovore na ta pitanja koja si postavio (mada me cudi da to nemam negde zabelezeno na kompu), ali mislim da sam ovde negde,na forumu, pisao tako nesto. Ko je imao najduzi niz neprolazaka u finale, ko ceka najduzu debitantsku pobedu ... Ako nesto saznam, javljam.

Već dve večeri pravim rekapitulaciju svojih ovogodišnjih FSC pesama i hoću da kažem svaka čast Boksiju na trudu i strpljenju, meni svi živci odoše dok nisam uspeo da napravim onako kako sam zamislio 😅

20231116_152054.webp

Ja ne bih bio ja kad ne bih nešto zakomplikovao pošto sam hteo neke posebne tranzicije i efekte 😅

Back