Zvezde Forum Song Contest-a

Od mene, tada, 08 poena za Mektoub, a 06 za Lights.
Mogu da se šalju i pesme koje nisu ušle u finale?

Donosimo sveže glasine iz DFR Petarstana koje su sinoć uzburkale javnost. Naime, šuška se da će sledeće tri pesme ući u uživ krug za Drugu šansu. Iako konačne odluke još uvek nema, jer je za istu i rano, iz izvora bliskom urednicima zabavnog programa TVP saznajemo da su to:

Alba August - Lights

InvVC4M.png

The Motans - August

NxitLBD.png

Mauvais Oeil - Mektoub

5uGWI57.png
Uhh scena za Lights izgleda brutalno 😍

Ja sam takođe kreirao nastupe za sve svoje ovogodišnje pesme i mislio sam da ih okačim po završetku Libertinog FSC-a, ali moguće da ću podeliti na dva dela i da ću večeras objaviti prvi deo koji će sadržati i po neke anegdote za svaki nastup.

Baš su super sva tri nastupa. Meni, kad od sam pokusao, nikada nije ispalo tako dobro. Verovatno ne umem da zadam dobre instrukcije AI gneratoru kako bi i nastupi ispali super. :LOL:

Ovaj za The Motans mi je verovatno omiljeni od svih koje sam generisao, ali bilo je lako kad je spot čista umetnost. ❤️

Ovo kida, moraću da uradim za svoje izvođače za kraj godine. Bolje nego rekapitulacija koju sam krenuo, svakako kroz Libertaniju predstavljam sve pesme.

Treba da u revijalnom delu bude ocenjivanje pesama od 1 do 12 svakog takmičara koji se prijavi, pa nađemo najbolju pesmu svakoga

Ja ne umem ovo sa AI da pravim; kako znam da budem veoma adiktivan - bolje ni da ne pokušavam. Kako se bliži Specijal, predstavljam vam Intro za rekapitulaciju pesama koje sam slao ove godine; mada ono.. dovoljan je i sam po sebi, ali biće ipak rekap svih pesama sa plasmanima, kao i za još po neke forumaše ;)

Naravno, ovaj intro je prošao bez ograničenja na YT, ali će rekap morati na Vimeo; tamo naleteh na moj prošlogodišnji rekap (originalni je imao grešku koju sam tek kasnije otkrio i ispravio, ali je Specijal već bio pri kraju pa nisam hteo i taj ispravljeni da objavljujem).

Back