Zvezde Forum Song Contest-a

Za mene je ovo otkrovenje ove godine na FSC-u i mogu reci da su mi kao zvezde. Nisam znao da je ovo pesma od Marije i Matije. Mogu reci da mi je mnogo bolje nego original i da im je pesma legla savrseno. Taj njen produzeni neizraziti "vibrato" (ili sta vec) u strofama mi je savrsen, a u kombinaciji sa njegovim glasom u refrenu i ovako kao da su jedan glas. Bas mi je prelepa interpretacija.
I ono sto mi se posebno dopada, sto kada oni pevaju imam utisak da je pesma stara bar 20 godina. Da ne trazim sad ko je poslao ovaj biser i da ne nagadjam, izvinjavam se posiljaocu.
I da. Nastup mi je lep i odlican. Sve je savrseno.

Edit: Ispravka. Nije ove godine, nego je to bilo na kraju prethodne. Na 253. FSC i poslao je MarkoH (morao sam videti 😅 )

Kako me ova pjesma uvijek podsjeti na neka prošla FSC vremena, nostalgijetina <3

Ovih dana mi sa aplikacije Google images stižu podsećanja - pre četiri godine - da li je moguće da je prošlo toliko od mog prvog FSC-a. :( Ovaj sam klip bio postavljao u temi mog drugog FSC-a, ali mi se činilo da su ovi prelazi bili preglasni (OCD :D) pa sam počeo dodatno da sređujem to, kao za neki moj naredni FSC. 🤦‍♀️ Pritom sam se trudio da umesto statičnih slika, iz nekih drugih klipova ovih izvođača napravim video delove... Jedino za ovog Finca koga je slao Stevan989 nisam uspeo...

Elem, mnogo mi je bilo lepo krajem jula i početkom avgusta te 2020. Kao i na svakom FSC-u otkrio sam neke sjajne izvođače; za Orphaned Land, recimo, nisam do tad čuo, niti sam znao da je to izraelski bend; ne bih da navodim još neke - za koje sam kasnije ukapirao da su prilično poznati i da je sramota ne znati za njih (Meghan Trainor..) Ali drago mi je bilo što su na tom FSC-u sve dame sa Foruma uspele da budu u finalu; naravno da je pobedio Leo, ko bi drugi, je l'? :sneaky: (pročitano glasom Duške Vučinić :D), ali mi je drago što su se među učesnicima našle/i Lady Gaga, Madonna, Rammstein, Andrea Bocelli, Kendji Girac :love:, The Cranberries, Tajči, sa kojom se nisam proslavio kao organizator, ali nema veze, drago mi je što sam baš njenu pesmu poslao... Ono što me je dodatno motivisalo da ovih dana mahnito slušam ovaj CD

1HEBAcw.png

(u fizičkom obliku koji sam tada i bio narezao i odštampao omot) baš onako bumerski, u klasični CD plejer, pa dugme play :D, jeste i nova pesma Ane Nikolić - Terasa sa pogledom na zid koja ima tu Family Love tematiku i preemotivno izvođenje pesme Srce porodično na koncertu Milice Pavlović 🥲

Sređujem svoju FSC statistiku i mnogo sam loše startovao, pa bih je podelio sa vama, taman na pola godine.

Polufinale:6
Finale:4
Propustio: 260, 263 i 267 - aktuelno
Top 10:1
Top 5:0
Pobeda:0

S obzirom da sam i u 2022. i 2023. pobedu imao u novembru, nadam se da ću se uozbiljiti do kraja godine.

TOP 5 FORUMAŠA KOJI SU MI DALI VISOKE POENE OD POČETKA MOG UČEŠĆA: (7-12P)

1. @Endrega
2. @Miki
3. @Stole
4. @Ro97
5. @Stefan28

TOP 5 FORUMAŠA KOJIMA SAM DAVAO VISOKE POENE OD POČETKA MOG UČEŠĆA (7-12P)

1. @Stole
2. @Stefan28
3. @MilanB
4. @Miki
5. @Replay

Poređani ste baš po broju, tj. koliko puta smo razmenili visoke poene. Zahvaljujem se i ostalima a nekima bih mogao da se odužim kao npr Endregi xD Vodim evidenciju i iznenađen sam. Zanimljiva činjenica da poene nikada nisam dobio od Sparkle a nisam joj ni dao xd Ostali su tu aktivni - neaktivni pa novije forumaše ne bih izdvajao ali neke brojke me iznenađuju. Mogao bih da poradim na tome da više tražim pesme, možda je i to uticalo na lošiji vajb ove godine. Na Ivaninoj LU listi sam propao 🤣

Treba na ESC da je pošalje neka zemlja kojoj nije problem da šalje strance. Gledam u Švajcarsku.

Koja je uopšte fora sa tim kineskim takmičenjem? Otkud to da afirmisani muzičari učestvuju u pevačkom TV takmičenju?

Kapiram, ali šta bi nateralo nekog poput Jessie J i Faouzie da se prijave? :D Neke lepe pare garant se pokupe za prvo mesto.

Back