Ja ću redom za svaku državu u 1. PF da napišem svoju predikciju:
Prva Polovina:

Mislim da lagano ulazimo u finale, ovo će naći svoju publiku, u Liverpulu će nastup delovati skuplje i verujem da nemamo frke oko ulaska u finale.

Teško, mada biće negde na granici i ako prođe verovatno će to biti na 9. ili 10. mestu.

Ovo može lagano da se otpiše.

Ovde nema šta da se priča, prolazi najlaganije.

Verujem da će se ugurati u finale. Imaće fine glasove dijaspore i i još pomalo od svakoga i biće za neko 8-10. mesto u PF.

Ne mislim da će pokidati televote kao što mnogi predviđaju, ali najverovatnije prolazi, osim ako nastup ne bude još više degute pa izgube glasove na tome.

Ispada.
Druga Polovina:

Loreen + Švedska, ovo je uveliko već u finalu.

Prolazi i ovo sigurno, vole ljudi ovakve pesme i verujem da će nastup biti dobar, bezbedni su.

Ja ne znam da li će Saša moći ovo da spasi, da li će biti dovoljno, ali za sad bih rekao da ne prolazi.

Prolazi. Postoji jasna publika za ovo, a nastup će sigurno da kida, biće i visoko u PF.

Prvo sam mislio da ovo ima slabe šanse za finale, ali sam razmislio i shvatio da je ovo jedina balada u PF, veoma je radio friendly, nastup će biti lep, mislim da će proći.

Verovatno pobednik polufinala.

Al su se ukopali s ovim, pa ni žiri ih ove godine ne bi spasao da ga ima.

Ovo deluje kao bezbedni finalista, ali se plašim da će delovati kao Harmonija Disonance na Dori, a ako bude tako mogu da ispadnu lako i budi taj šokantni NQ.