Kod zirija...ali kod publike..mJa sam sve ubeđeniji da če ovo biti žestok flop, i ako se nekako provuče u finale, bottom 5 ne gine.
Kod zirija...ali kod publike..mJa sam sve ubeđeniji da če ovo biti žestok flop, i ako se nekako provuče u finale, bottom 5 ne gine.
Da su Ukrajina 2022. pokidali bi oni i kod publike sa ovom pesmom...Kod zirija...ali kod publike..m
Da,ali to je tvoje misljenje,svakako da nece oni sjajno proci,ili dobro proci zato sto na primer se tebi ne dopada ta pesma i neces glasati,jer moras shvatiti da ce oni u polufinalu a verujem i finalu sigurno dobiti dosta glasova iz Srbije,postoji dosta ljudi koji zive u Srbiji koji ih prate od njihovog pocetka jos idu na koncerte i vole njihovu muziku i njih.Živi bili... da ne budem pogrešno shvaćen, ja im zaista želim sve najbolje, zna se da uvek navijam za susede, ako prođu, biće mi drago zbog Hrvatske, uzimajući u obzir loše rezultate prethodnih godina, ali mi sigurno neće biti drago što su to uspeli da ostvare sa jednom ovakvom pesmom.
Kakav cirkus?Pa Hrvati su i prosli plasman u finale imali sa cirkusom.
Žak Houdek nije imao cirkus,imao normalnu ok pesmu,koja je cak bila i melodicna do duse malo klise ali vrhunski otpevano,nastup je meni cak bio i ok,generalno zasluzeno msm 8.mesto u finalu kod publike,covek dobio preko 100 poena,ali ziri ih je ukopao sto je jako cudno,jer to je bas pesma za ziri,a publika pokidala,a ziri nista..Mirkus
Nisam primetio da je bio cirkus...Bio je osmi kod publike jer je bio cirkus
sa razlogomniko pre njega nije imao takav nastup
Naravno da je sa razlogom,jer bi tesko mnogo izvodjaca moglo posebno uzivo izvesti vokalno to toliko dobro kao on da peva i operu i pop muziku u isto vreme.sa razlogom
Mozes se smejati,medjutim ono sto je on izveo je neko ce reci ludost,a neko hrabrost,on je uradio eksperiment i trebalo je hrabrost za onako nesto jos uzivo to izvesti toliko dobro.a zamisli tek pop opera folk i rok u jednoj pesmi???
Jeste bilo kičasto,ali opet ponavljam najbolje sto moze je uradio i kada das sve od sebe i izvuces maksimum i bas se potrudis kao on,onda to ipak zasluzuje neki respekt..Vokal mu je savršen (Jacques Houdek), ali je težak kič ono bio, znao sam da neće dobiti dobre poena žirija.. Isto kao što sam znao da će Il Volo pobediti ubedljivo publiku kad su se takmičili ali da neće biti u top 5 sa žirijem..
U kom smislu kiča šta je kič u nastupu Italije i Hrvatske ili u pesmi,tekstu..?Zato što je Il Volo za žiri bio isto jedna vrsta kiča.. A Rusija je bila nešto što je žiri umeo često da guta - "slatka cheesy lyrics numera sa dobrim vokalom"...