al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Gledam snimak iz Varšave i Albina Kelmendi "peva za život".. 😍 Vidim "rukice gore", igra se i peva uz autentični zvuk.. Familja Kelmendi za razliku od mnogih, lekcije daje u pevanju na pre party-ju, kod njih nema polemike, a vi kako 'oćete.. 🤩😌

Dok jezde zelenim dolinama, mala stanka za ručak.. 😍

Učinilo mi se da ovaj matori u jednom trenutku peva igraj i pobedi od THCF-a, hahahahaha

Deda breakdancer, u njega više energije nego u ovih ostalih 5

• Haha
Reactions: Mrm
Mrmote, hoce li Familja proci bolje kod zirija od Luke? :(

Nažalost nisam siguran @cinque, jedna od stvari koje najviše zameram ESC žiriju, je što lokalne "stvari" ne vrednuje baš kako treba, ovde imamo zaista dobre vokale i pojedinačno i harmoniju, ima dobrih i muzičkih elemenata, ali se bojim da je isuviše lokalno, jezik takođe, nije previše jury friendly.. Ali ne treba odustajati, ni Luka ni oni, borba je tu. Luka sa druge strane ima numeru koja može za žiri, ali su mu pevački elementi jako problematični, tu je kvaka, a ovde je obratno, vokali su tu, i pevačkih elementa ima finih jako, ali sama kompozicija nije loša, ali zaista nije po ESC žiri šablonima..
Ali i Familja i Luka su tu, osmeh na lice, gleda se napred, sve je u igri, kolo sreće se lako okrene..

@Mrm Evo ovako. S obzirom da smo ih culi uzivo ranije i da su mi se dopali, tako da su mi i ovde odlicni. Naravno, nastup kao nastup nema sta da se komentarise. Cuje se nova verzija, dobra mi je, ali ne tako kao sa FiK-a. Ali mislim da je bolje za ostale.
Od pocetka sam verovao da mogu u finale, a sad mislim da imaju dobre sanse. Makar prosli kao deseti.

• Like
Stigao i minipop Kelmendijevih

rPd1h5N.jpg

Pitko kao vode Pećke Bistrice dok u proleće jure ka Crnom Drimu nakon izlivanja pećkih kanalizacija u njih

Nikad nisam bio neki preveliki fan My number one, ali tek je sad više čuti ne mogu nakon što su je uništili Keljmendiji
Ne govorii too, posebno ne sada za Uskrs zar želiš razljutiti i razžalostiti Mrma??
Dečko ima postere njihovoj u sobi, hajde nemoj mu makar ovaj dan pokvariti pliiz..
Pravi se makar danas da su ti oni favoriti za pobedu, evo ja sam mu se čak i na čestitanju praznika zahvalio linkom njihovog spota, nema rasprave i svadje makar za Uskrs, nastavljamo se raspravljati tek u utorak, dotle svi sve volimo, samo cveće i prolećeee :love: :love: :ROFLMAO:

• Haha
Back