Lignjoslav
Ekspert
Necemo ga se skoro resiti a i Nete isto. Lik postaje novi Mans, a Neta postaje zenska verzija Mansa.
Ova joj je od pre Evrovizije:Dokle ce ova Jamala da iskacesvi su mi ostali super ali tu “zvezdu” nikada necu moci da svarim i stvarno stojim iza toga da mi je najgori pobednik ikada
![]()
Neverovatno je da je u februaru bila u Top 20:Šta imate protiv Lasha Tumbai? Megahitčina! I u današnje vrijeme bi bila top3 glatko.
Ceca kada je bila mlada..Ja nemam ništa protiv da pozivaju prošle pobednike i učesnike, samo da se ne ponavljaju stalno isti kao što se ponavljaju. Npr. svideo mi deo 2019. gde su prošli učesnici razmenjivali pesme. Eleni mi je je čak napravila Lasha Tumbai slušljivom, ali to uglavnom jer je pokidala s nastupom. Volim da vidim prepičketinu koja rastura na sceni, šta da radim.
Neverovatno je da je u februaru bila u Top 20:
Little Big sigurno neće nikada nastupiti, jer sledeće godine im je bilo ponudjeno da idu i rekli su da neće i kao u fazoni ipak nije Evrovzija za njih i da neko drugi zaslužuje i treba da ide, tako da i ako se vrati Rusija oni sigurno neće ići.Najviše mi je žao što Little Big nismo vidjeli na ESC-uA kako se čini, ni nećemo.
Ok je ovo, nije neka velika razlika izmedju nas i zemalja ispred, po rangiranju, jedino smo mogli ispred Malte makar biti eventualno jos i Letonije, ostalo je ocekivano.Upravo je završena prva emisija nemačkog evrovizijskog sajta ESC-Songcheck. Evo rezultata:
Poeni žirija
![]()
Konačni poeni (žiri + gledaoci) - Srbija kod gledalaca na 3. mestu, iza Norveške i Francuske, ali očekivano na osnovu komentara, žiri nas lošije ocenio.
![]()
Potpis. Ovo je stvarno tako jadno da jadnije ne moze biti.Meni je nevjerojatno to da prosjačiš za odlazak na ESC. Kontam kad ljudi traže pomoć za liječenje, krov nad glavom i slično, ali ta drskost da tražiš pare kako bi se po Liverpoolu naslikavao s ESC izvođačima i išao na grindr hookupove, to mi je prejadno, idiotski i pomalo degutantno.
Dabogda pratio ESC iz dnevne sobe ko i svi mi