Offtopic

Kad smo kod Sergeya Lazareva, on je se bio oglašavao na instagramu protiv rata. Sad mu nema instagram profila nikako. Negdje sam pročitao da su mu ga ukinuli i da mu sad vlasti preispituju skrbništvo nad djetetom jer je gay kao. Ja se iskreno nadam da je to samo izmišljotina i da je sam obrisao instagram.

Pa to su baš budalaštine. Lik se isključio sa mreža, trenutno, jer je zatrpan svim i svačim.
Odavno svi znaju u RUS da je bi varijanta. Da je to ikom ikad zasmetalo zvanično ne bi slali i njega i Bilana čak po 2 x na esc. To bi bilo regulisano po kratkom postupku. Ono, ti ne možeš da ideš na esc. Tačka. Bez rasprave. Ista stvar je i sa Kirkorovim. Ne bi on bio jedan od glavnih za esc da je ikom smetala njegova privatna i intimna orijntacija.
Toliko bljuvotina i dezinformacija ima, čovek može samo da se nasmeje. I sve je rekla kazala od raznih dušebrižnih Mileva po mrežama.

Last edited:
Nije ni malo, svako za sebe i svom stavu, inače aposlutna i maksiamlna podrška Ruskoj Federaciji u svemu.
.... ali ovo spada u spam. Koliko znam opširni tekstovi i prilozi sa sajtova se ne prenose tj ne lepe u celini ...nego se ostavi link.

Apsolutna i maksimalna podrska Ruskoj Federaciji u svemu.🤡🤡🤡

Do kada mi moramo ovo da slusamo?
Zauvek draga. Jel imaš neki problem s tim uvezi ? Mi smo na dva kraja istorije, tako da nemoj se zanositi jednoumljem i propagandom tvoje zemlje.
Ende.

Jeste na dva smo kraja, ja sam protiv ubijanja, a ti ocito za. Dva kraja razuma.

Niko nema pravo oduzimati zivot drugome, a kamoli neduznim osobama.

Pa ima pravo davati podršku kome hoće 😄

Ali dosta je više ispravljanja svačijeg mišljenja u svemu. Doslovno, neko napiše da mu se sviđa pjesma, ovaj uleti s postom u kojem objašnjava zašto ti se ne smije sviđati pjesma 😂

Kad smo kod Sergeya Lazareva, on je se bio oglašavao na instagramu protiv rata. Sad mu nema instagram profila nikako. Negdje sam pročitao da su mu ga ukinuli i da mu sad vlasti preispituju skrbništvo nad djetetom jer je gay kao. Ja se iskreno nadam da je to samo izmišljotina i da je sam obrisao instagram.
Ja mislim da je on potajno zaljubljen u Vlada Topalova, inace njegovog kolege iz grupe Smash!a

Jeste na dva smo kraja, ja sam protiv ubijanja, a ti ocito za. Dva kraja razuma.

Niko nema pravo oduzimati zivot drugome, a kamoli neduznim osobama.
Ne radi se o tome uopšte a kad je RAT onda je to poslednja stvar. Taj pacifizam u ratu nije tema.
Tema je kako i zašto dolazi do rata.
a treba ustavri da obratiš pažnju i na ovo, da bi narativ tvojih postovao oprvdao da si dušebrižna i realna, koja uvažava sve činjenice ..
dakle:
da su vaši saveznici bacili atomske bombe na Japan ..... nema šta hrišćanski, katolički ...ma bravo .. dakle već REALIZOVALI ..ne pretili.
da su napravili preko 30 ratova nakon WW 2 rata ,pubijali i ranili nekoliko miliona ljudi od 1945 do danas ... dakle sve to nakon ww 2 rata.
da su Ukrajinci ubijali i gađali svoje stanovništvo unutar Donbasa samo zato što je reklo NJET desnom sektoru i novom režimu ..
da je režim u Kijevu dozvolio da se spali 100 -ak živih ljudi opkoljnih u zgradi u Odesi a da im se nije dozvolilo da izađu. Samo zato što su protestovali protv režima i nasilne nelegitmne i nelegalne svinjarije sa majdanskog puča, podmognutog od strane zapadnih agentura.
da su zabranili ruski jezik svom stanovništvu u školoma i javnom životu, od kojih preko 27 miliona koristi ruski jezik aktivno a da je preko 12 milona Rusa koje žive na geografskom području ukrajine tj Novo-Rusije.
da je na području zemlje iz koje potičeš bio forimiran jedini koncentracioni logor za decu u Evropi ....između svega ostalog..

E pa kad budeš uzimala sve u obzir i kad ti tvoji postovi budu u narativu koji je PRIHVATLJIV i sve to uvažava onda bi ti si i verovalo. ...A ne da ti mahom širiš ovde ogavnu jednostanu propagnadu o " zlim Rusima " .... kao da pre ovog nesretnog rata nikad nije bilo ništa i nakon njega.
Odjednom je to tema neviđena...ma bež tamo. Providni ste ko boza. I jadni.

Prvo počisti u svom dvorištu i kod svojih saveznika.

Koga briga za 'moje saveznike', ovdje nije o tome riječ. Hvala Bogu da makar imam zdravo razmišljanje i svijest, bez obzira na sve drugo.

I sve to gore što si napomenuo, niti jedna od tih stvari me ne bi natjerala da podržavam ovo što se sada dešava u Ukrajini, ni na Jupiteru.
Ništa ne opravdava RAT i UBIJANJE.

Ne opradava Josipa, ali mora se sve staviti u uzročno posledičnu vezu...ko šta, kako i zbog čega..
Ne možemo se praviti ni mutavi ni blesavi ....tvoja priča o pacifizmu nije sastvni deo ove priče.
RAT postoji od kad postoji ova civiluacija. I svi ga koriste. A niko ga ne želi.
Vojni deo RATA je samo nastavak ili produžetak onog što dolazi kroz reči i usta,pa ekonomiju ....

Ti bi trebalo kroz svoje postove da osudiš sve to skupa,a ne selektovno i licemerno protiv one strane koja nije tvoja strana, što stalno radiš
Ali ti toga čak nisi ni svesna to je najcrnje kod tebe i tebi sličnih. Licemerje do neba.

Da sad Amerika interveniše protiv neke zemlje negde bolela bi te p.čka za sve ...to ne bi ni bila tema
Ili Izrael kada svako malo bombarduje Gazu i to onako surovo.
Tako da ti svoju maglu i fakepropagandu prodaji kome hoćeš. To jednostavno nije tako.

Back